Newcastle United wil Krul niet kwijt

De Britse club vindt Krul een fantastische keeper. 

En dus wil men hem koste wat het kost behouden:

Newcastle United gaat er alles aan doen om smaakmaker Tim Krul te behouden. De Engelse club zou volgens The Sun 18 miljoen euro vragen voor de Nederlandse doelman.

De reden dat de vraagprijs ineens zo hoog is? Tottenham en Chelsea hebben belangstelling voor hem getoond. The Sun citeert een bron binnen Newcastle die stelt dat zij vinden dat Krul die 18 miljoen euro echt waard is omdat hij ‘een van de beste keepers van de Premier League is’.

Is dat overdreven? Nou, ik denk het eigenlijk niet. Krul is zonder meer bezig met een bijzonder goed seizoen bij Newcastle. Hij kan dan ook niet meer kapot bij de fans van deze club. 

Het is opvallend dat ‘we’ zulke geweldige jonge keepers hebben. Stekelenburg zal ongetwijfeld nog een tijdlang de sluitpost zijn van Oranje, maar als hij met pensioen gaat (of geblesseerd raakt) staan er al weer een flink aantal andere keepers klaar om het stokje van hem over te nemen. Prima, natuurlijk.

Overigens zou ik Krul adviseren om nog even bij Newcastle te blijven. Hij kan nog wel wat ervaring gebruiken voor hij de overstap maakt naar een werkelijke topploeg zoals Chelsea.

Foto: Wikimedia Commons / Jimmy Baikovicius.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. Raaf

  Ik weet dat Michael (DDS?) alleen Ajax berichten plaatst maar wellicht is deze hem ontgaan.

   

  PSV beste club van Nederland

  In de lijst van de Internationale Federatie van Voetbal Historie en Statistieken blijkt dat PSV van alle Nederlandse clubteams het beste scoort op de wereldranglijst. Met 207 punten behaalde de club uit Eindhoven een 18e plek. FC Twente was goed voor een 19e plaats, de club uit Enschede scoorde 204 punten.

   

  (ps. overigens interesseert voetbal me nauwelijks maar ik dacht; waarom niet een ietsiepietsie nuancering aanbrengen in de stortvloed van Ajax berichten. Raar eigenlijk dat een club die internationaal nauwelijks meedoet (zie bovenstaande) zoveel ‘zendtijd’ krijgt.

 2. Zakk

  Chelsea heeft Courtois al….

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.