Voorkom de hel van doorsnee Valentijn

Geen categoriefeb 08 2014, 12:13
Vergeet de windjack-mentaliteit.
Valentijnsdag is een commerciaeel feest dat enkel bestaat om de middenstand te steunen. Zal allemaal best, maar als u zonder cadeau bij uw geliefde komt aanzetten, bent u een hork eerste klas. En ja, natuurlijk, u kunt tevoren afspreken er niets aan te doen omdat u het beiden kleinbedrijvige onzin vindt. Maar dan verplicht u zich op een ander moment iets speciaals te doen. Schijnt relatieonderhoud te heten.
Wat u in ieder geval niet moet kopen, is alles op de volgende waslijst. Kussentjes met sentimentele opdruk, tankstationbloemen, quasi-luxe chocolaatjes van discountsupermarkt, chocola überhaupt, beker met liefdesteksten en/of foto, Valentijnsmenu + bijbehorende cava, bioscoopkaartjes, matige vakantiefoto afdrukken op canvas, romantisch weekendje Valkenburg, douchegel & zeep, make-up, bedelarmbandjes, huishoudelijke apparaten, romantisch stukje fietsen met kaart op stuur, een slof sigaretten en natuurlijk de 'evergreen': een tatoeage met de naam van uw geliefde. 
Het kan allemaal veel leuker en vooral spannender; het doel van Valentijnsdag is immers niet de dag te besluiten door naar het gezicht van de heren Pauw en Witteman te staren. Wat dacht u van een wandeling (ok, ok, speurtocht) op weg naar de plek van uw eerste zoen, een massagecursus, kundig koken, een dagje sauna, een wijnproeverij in uw favoriete restaurant, beginnen met danslessen, of - vooral als u destijds geluk had - een reverse date; begin bij het einde en speel dan terug. Eigenlijk is het dus, zoals altijd met stijl, heel simpel: doe iets samen dat over u spreekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten