PvdA en D66 krijgen hulp van Pauw & Witteman

Wie had dat gedacht? Een paar dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen krijgen Diederik Samsom en Alexander Pechtold nog even een podium bij Pauw & Witteman. Zogenaamd voor een debat, maar het is natuurlijk bedoeld om kiezers te paaien voor PvdA en D66.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. philippine

  Ik kijk nooit naar P&W.

  Als ik het hier niet toevallig had gelezen dan had ik het geeneens geweten.

  Ik hou het maar zo.

 2. Michel108

  van de policor elite kruipt overal als een virus binnen.

  ook DDS vind ik achteruit gegaan na het vertrek van Joost,

  en de komst van Schut en van Baar.

  Het opgedrongen linkse weldenken is inmiddels zo diep gebrainwashed in NL,

  dat alles wat vroeger liberaal was (NRC, VVD, Elsevier) de eenheidsmaak van de policor krijgt.

  De Timmen en Franken hier zijn er diep door aangevreten,

  idem MvdG.

  De supergodwin van het vergelijken van de PVV met de Nazi’s of NSB zit er zo ingebakken,

  dat velen het gelijk van Geert niet zien.

  Geen hond die zich verdiept in de tentakels van de islam (tot in het NOSjournaal), de geldwoeker van de windenergie, de machtshonger van Brussel of de corruptie van de oude partijen.

  NL is ten dode opgschreven.

  Het tij valt niet meer te keren zonder ‘rivers of blood’.

   

 3. rinus

  Het enige dat ik nog mis op de pica is een grote bloksnor onder die neus.

   

  D66 en de Pvda worden natuurlijk geholpen door de Staatstelevisie. Er werd zelfs al gesuggereerd dat D66 de grote steden in handen krijgt. Dat komt volgens de echt niet kiezersturende Andre Krouwel omdat bijna iedere teleurgestelde PvdA en VVD-stemmer op D66 gaat stemmen (….)

   

  En dat schijnt allemaal maar normaal te zijn……

   

  Helaas zal ook in mijn stad D66 de verkiezingen gaan winnen. Een hele kleine kans is er zelfs voor de PvdA. Ik hoopte erop dat de PVV de Pvda zou verslaan, maar er valt voor de PVV gewoon niet tegenop te vechten…..

   

  Het is verbijsterend om te zien hoe de verschillende partijen behandeld worden, en met name in de verkiezingscampagne. De favoriete MSM-partijen als PvdA en D66  worden zonder rem aan een overwinning of minstens een boel twijfelende kiezers geholpen. Het is gewoon één reclamekaravaan voor (vooral) D66.

   

  Beschamend en ondemocratisch. In en in triest…..

 4. reageerbuis

  Ik vind P&W een misselijk makend programma, Aan links worden nooit kritische vragen gesteld. Ergerlijk!

 5. JC

  Samsom (pvda) en Pechtold (d66) waren er als de kippen bij om te beweren dat deze schandelijke uitspraak van de heer Wilders toch wel weer getuigde van het wegzetten van een hele groep mensen. Pechtold (d66) vond het beter om er maar niet op te reageren, want dan geef je zo’n man nog een podium ook

   

  Aboutaleb (pvda) waarschuwde voor de komst van nog meer Oost-Europeanen naar Nederland. Pauw wees er nog even op, maar helaas ging Samsom daar niet op in (over het wegzetten van een groep mensen gesproken!!!).

   

  Minister Borst (d66) kreeg haar euthanasiewet erdoor en uitte haar gevoelens met de worden “het is volbracht”. Vraag was of door deze uitspraak van mw Borst een groep mensen (christenen) werd weggezet. O nee, haastte Pechtold zich te zeggen, mw. Borst heeft dat niet in een christelijke context bedoeld (ik hoop zo dat het waar is).

   

  Opvallend is de souplesse, waarmee discutabele uitspraken van partijgenoten worden genuanceerd, terwijl aan de uitspraak in den Haag van de heer Wilders (PVV), door de heren Samsom (pvda) en Pechtold (d66) bij P&W heel rigide en ongenuanceerd een bepaalde negatieve betekenis wordt toegedicht. Hoe klein kun je zijn?

   

  De angst voor een grote PVV overwinning bij de verkiezingsuitslag in mei (de EU verkiezing) leidt blijkbaar tot gezichtsvernauwing.

   

   

 6. halo1

  Je kan toch gewoon “links kijken -rechts stemmen!”.. al zie ik 100 links(ig)e programmas.. ik stem toch gewoon rechts.. vanwege EU en immigratie.. mischien juist ook uit balorigheid. Ik denk dat maar weinig mensen zich echt laten beinvloeden door de kleur van de zender.. maar de amusementswaarde + debattechniek/tactiek wel waarderen kunnen…

 7. V.K.

  -Die 2 oude mannetjes op het balkon bij de Kermitt de kikkershow vulden mekaar ook zo mooi aan.

 8. R.Sorensen

  Laatste zondaguitzending voor de verkiezingen en wie zaten er: Jorritsma en Samson.

  Profileren zich als rechts en niet regentesk.

  Er moet een eigen goede populistische omroep komen! Popned.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.