Gwenette Martha is niet meer

Vermoord.

Opgeruimd staat netjes:

Bij een hevige schietpartij in Amstelveen, op de hoek van de Van Spaenstraat en de Amsterdamseweg, is de bekende Amsterdamse beroepscrimineel Gwenette Martha doodgeschoten. Ook de politie bevestigt vrijdagochtend dat Gwenette Martha (40) is doodgeschoten, zoals donderdagavond al door verschillende bronnen werd gemeld. Ooggetuigen spreken van een ‘gruwelijke schietpartij.’

Hij die bij het zwaard leeft… etc. Het is natuurlijk niet goed dat er geschoten wordt, maar we kunnen rustig stellen dat deze man eigenlijk niet anders om het leven had kunnen komen. Zoals Fred Teeven ooit zei: dit soort dingen horen bij het beroepsrisico van een maffialeider.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. Dagelijkse Standaard - commentaar en achtergronden bij het nieuws

    […] injagen, maar het loopt toch echt een beetje uit de hand. De hele clan rond de eerder vermoorde Gwenette Martha wordt uit de weg […]

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.