Greenpeace-donateurs lopen massaal weg

Geen categoriejun 26 2014, 19:00
De affaire met de rondvliegende campagnedirecteur van Greenpeace doet de milieu-organisatie geen goed.
Als ik een donateur van Greenpeace was geweest - ik herhaal, als - dan zou ik mijn donatie per direct hebben gestopt toen bekend werd dat de milieu-organisatie de zoveelste grote hypocriete linkse bende is. De campagnedirecteur van Greenpeace, Pascal Husting, reisde maar liefst twee jaar lang met het vliegtuig naar zijn werk. Pas na alle ophef van afgelopen week is besloten om hem gewoon in de trein te stoppen. Inderdaad, pas ná de ophef.
Gelukkig ben ik geen Greenpeace-donateur en gelukkig zijn honderden Nederlandse Greenpeace-donateuren zo slim om hun donatie aan Greenpeace te stoppen naar aanleiding van de affaire. In totaal hebben 675 Nederlandse donateurs dat al gedaan, zo moest Greenpeace Nederland vandaag bekennen aan persbureau ANP:

Greenpeace is druk bezig geweest met het beantwoorden van vragen van verontwaardigde aanhangers. "Er werd erg veel gebeld. Niet iedereen zegde op. Er waren ook veel mensen die alleen hun hart wilden luchten. Ons telefoonteam heeft iedereen aangehoord," aldus een woordvoerder. Greenpeace heeft nu in Nederland ruim 454.000 donateurs.

Het is geweldig nieuws dat 675 mensen hebben besloten te stoppen met hun donatie aan Greenpeace. Maar dat zijn er nog altijd 453.325 te weinig. Greenpeace is niet alleen een hypocriete milieu-organisatie met een dubbele standaard, maar ook een radicale milieu-organisatie die het oké vindt om rotsblokken in de zee te storten om zeevaarders in gevaar te brengen en om pompstations af te sluiten om ondernemers te duperen. Et cetera.
Daarom doe ik deze oproep aan iedereen die geld overmaakt naar Greenpeace: stop ermee. Nu meteen. Weet je niet zeker of je überhaupt geld overmaakt, omdat het zo lang geleden is dat je er een keer bent ingetrapt op straat? Check dan even je bankrekening. Zoek op dit rekeningnummer en je weet of je meebetaalt aan de totale hypocrisie. Hierrr staat informatie hoe je je machtiging en/of donateurschap vervolgens kan opzeggen. Succes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten