Arjen Robben over Tsjechië: “Waardeloos”

Zo is het.

Hij heeft natuurlijk gelijk, maar de rest van de groep kan dit soort commentaar ongetwijfeld niet al te zeer waarderen; Robben was er immers niet eens bij.

Ook de meest besproken afwezige international baalde gisteren nog van de nederlaag van Oranje in Praag. Arjen Robben volgde thuis in München vol spanning de wedstrijd. “Waardeloos, zo’n eindstand’, zegt Robben. ‘1-1 was ook nog oké geweest”, baalde Robben.

Het mooiste hiervan is natuurlijk dat, als Robben wel had meegedaan, Nederland de wedstrijd vrijwel zeker had gewonnen. Hij maakt in zijn eentje iedere keer weer het verschil. Zo’n Robin van Persie – die zichzelf werkelijk fantastisch vindt – kan daar niet eens bijna tegen op.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.