Dubbelagent voor de CIA

Al Qaeda.

Dit is echt een waanzinnig interessant verhaal.

Morten Storm, an alleged radical Islamist turned double agent for the CIA, is claiming he lived a “schizophrenic lifestyle” for years as he worked to maintain the trust of senior al Qaeda leaders while also juggling different names and personalities to maintain his cover. His true identity had been kept completely under wraps — until now.

Storm is revealing some of his biggest life secrets in a special CNN series titled, “Double Agent: Inside al Qaeda for the CIA.” The alleged spy’s new book, “Agent Storm: My Life Inside al Qaeda and the CIA,” was also co-authored by CNN staffers.

Kijk de video’s even op TheBlaze.com. Het is ongelooflijk wat die man heeft gedaan – aangenomen dat het klopt, tenminste. 

Interessant genoeg zag ik zijn boek gisteren liggen in de boekwinkel. Ik twijfelde tussen zijn memoires en ‘Strategy’, geschreven door een bekende strategie-hoogleraar. Uiteindelijk besloot ik voor het laatste boek te gaan en het eerste boek op later te kopen. Leek me in ieder geval buitengewoon interessant.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.