Britse moslimjongeren staan achter aanslag op school

Screen Shot 2014-12-20 at 11.54.28
Foto:

Het was een aanslag op een militaire school van de ongelovige overheid, dus boeien!

Een buitengewoon interessante tweet van Tommy Robinson, oud-topman van de (racistische) English Defence League, die zijn leven sindsdien gebeterd heeft.

Het zogenaamde controversiële onderwerp is deze vreselijke aanslag van de Taliban op een school in Peshawar. Daarbij kwamen er meer dan honderd mensen om het leven, het meerendeel kinderen. Een ieder met ook maar een paar normen en waarden beseft dat zoiets niet kan en volstrekt onacceptabel is, maar helaas geldt dat niet voor de jongeren hierboven.

Stiekem – nou ja, openlijk – vinden zij het namelijk wel best: de school werd gerund door het leger en was dus aanslag-waardig. Daar komt bij dat enkele scholieren een jaar of 14, 15 oud waren. In hun ogen betekent dit dat zij feitelijk al volgroeide militairen waren. U en ik beschouwen kinderen van die leeftijd als kinderen, maar zij niet. Welnee: pubers mag je prima om zeep helpen.

En met ‘pubers’ bedoelen ze dan kinderen van 12 jaar of ouder:

Screen Shot 2014-12-20 at 11.48.11

Toen andere jongeren duidelijk maakten dat de kinderen wel degelijk in veel gevallen jonger dan twaalf waren hadden hun spirituele leiders daar ook lak aan. Als puntje bij paaltje komt gingen ze immers naar een school van het ‘seculiere’ leger. Jammer dan!

Screen Shot 2014-12-20 at 11.50.40

 

Sterker nog, als je erover nadenkt is het eigenlijk de schuld van… de ouders  van de omgekomen kinderen:

Screen Shot 2014-12-20 at 11.52.05

 

En zo is de cirkel rond – in de ogen van deze radicale Britse jongeren, tenminste. Het is prima om kinderen van 12 jaar of ouder te vermoorden en als ze jonger zijn is dat eigenlijk ook oké als ze naar een militaire school gaan. In dat geval ligt de schuld niet bij hun moordenaars, maar bij hun arme ouders. Case closed, laten we doorgaan naar andere prangende vragen zoals “krijg je een extra maagd als je een kind om het leven brengt of niet?”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!