Britse moslimjongeren staan achter aanslag op school

Het was een aanslag op een militaire school van de ongelovige overheid, dus boeien!

Een buitengewoon interessante tweet van Tommy Robinson, oud-topman van de (racistische) English Defence League, die zijn leven sindsdien gebeterd heeft.

Het zogenaamde controversiële onderwerp is deze vreselijke aanslag van de Taliban op een school in Peshawar. Daarbij kwamen er meer dan honderd mensen om het leven, het meerendeel kinderen. Een ieder met ook maar een paar normen en waarden beseft dat zoiets niet kan en volstrekt onacceptabel is, maar helaas geldt dat niet voor de jongeren hierboven.

Stiekem – nou ja, openlijk – vinden zij het namelijk wel best: de school werd gerund door het leger en was dus aanslag-waardig. Daar komt bij dat enkele scholieren een jaar of 14, 15 oud waren. In hun ogen betekent dit dat zij feitelijk al volgroeide militairen waren. U en ik beschouwen kinderen van die leeftijd als kinderen, maar zij niet. Welnee: pubers mag je prima om zeep helpen.

En met ‘pubers’ bedoelen ze dan kinderen van 12 jaar of ouder:

Screen Shot 2014-12-20 at 11.48.11

Toen andere jongeren duidelijk maakten dat de kinderen wel degelijk in veel gevallen jonger dan twaalf waren hadden hun spirituele leiders daar ook lak aan. Als puntje bij paaltje komt gingen ze immers naar een school van het ‘seculiere’ leger. Jammer dan!

Screen Shot 2014-12-20 at 11.50.40

 

Sterker nog, als je erover nadenkt is het eigenlijk de schuld van… de ouders  van de omgekomen kinderen:

Screen Shot 2014-12-20 at 11.52.05

 

En zo is de cirkel rond – in de ogen van deze radicale Britse jongeren, tenminste. Het is prima om kinderen van 12 jaar of ouder te vermoorden en als ze jonger zijn is dat eigenlijk ook oké als ze naar een militaire school gaan. In dat geval ligt de schuld niet bij hun moordenaars, maar bij hun arme ouders. Case closed, laten we doorgaan naar andere prangende vragen zoals “krijg je een extra maagd als je een kind om het leven brengt of niet?”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

24 reacties

 1. Antivenin

  En waar halen ze die wijsheid vandaan? Uit jouw koran en hadith, toch? Kun je ze dus niet eens kwalijk nemen…

 2. Antivenin

  En niet te vergeten van dat geweldige voorbeeld voor alle moslims, Mohammed, die inderdaad volgens de overlevering naar de schaamharen van de joodse jongetjes van de Bany Quaraydah keek om te bepalen of ze oud genoeg waren om onthoofd te worden of dat ze in slavernij verder mochten leven. Met zo’n geweldig voorbeeld is het geen wonder dat moslims al 1400 jaar dood en verderf over de rest van de wereld uitstrooien.

 3. Ruud562

  Onderwijl kan het gif uit de Koran zonder meer worden gelezen en worden verspreid! Tot hoelang nog?

 4. Baksteen

  “(racistische) English Defence League” Sorry maar islam is geen ras….

 5. Gielah

  Ik las eerst per ongeluk: ‘BRITSE’ jongeren en daarom ging ik snel dit artikel lezen.

  Maar er staat in feite: ‘Britse MOSLIM-jongeren’.

  Tja… dan is wat hier staat nog steeds héél erg…. maar eigenlijk geen nieuws, hè?

 6. Pimsch

  Zie hier de vruchten van het Dualisme. Beter bekend als zwart-wit denken. Er is geen grijs. Er is geen derde weg. En er is geen vergeving. En er is geen onbegrijpelijke, onverdiende liefde. Zo is de wereld van de islam. Gekenmerkt door afschuwelijke contrasten. Vastgeroest in achterhaalde en gemene oordeelkundigheid. En als Mohammed heel toevallig blank was geweest, werd hij een negeruitroeier. Deze belichaming van het dualisme was daarnaast een geile worm, een ordinaire berover van karavanen, een sadist en een epilepticus. Hij leeft nu ergens verborgen in de atmosfeer (de hemelen), samen met zijn kindvrouwtje, maar lijdt eeuwig aan schizofrenie. Daarom zeggen zijn volgelingen steeds: vrede zij met hem (vzmh) in plaats van: vrede is met hem.
  Arme wereld, er waart een monster in vele zielen.

 7. Gielah

  Mogen we hopen dat dit kindvrouwtje nu verlóst is van mohammed´s aanwezigheid?
  Zij heeft op aarde al hel genoeg ervaren!

  1. Pimsch

   Het antieke Europa was ook dualistisch, maar minder speculatief. De rest van het continent was keltisch: magisch en barbaars, met elfen, heksen, waarzeggers, spiritisme, kortom LSD. Met het christendom bleef het dualisme van het Oude Testament, maar kwam ook een oplossing van dit conflictdenken: liefde, troost en vergeving. Toch weet elke kerk steeds opnieuw de mensen weg te jagen door het grimmige OT te benadrukken. Kennelijk is dualisme aantrekkelijk voor liefdeloze griezels. Dat de zon ook voor de heiden schijnt is zelfs voor hen die beter moeten weten onverdraaglijk.

 8. dickyrotterdam

  waarom is TOMMY ROBINSON rascistisch?Omdat hij de waarheid vertelt? Ik zou dat krankzinnige volstrekt gedevalueerde woord RACISME willen verbieden het komt alleen maar uit de koker van EXTREEMLINKS en MOSLIMS als een soort morele zelfbevlekking ,trouwens ik word in mijn eigen land meer gediscrimineerd dan de gemiddelde MOSLIM door mijn afwijkende mening ! dus weg ermee!
  ga een baan zoeken en ga eens wat bijdragen aan dit land!!

 9. Michael van der Galien

  “Trouwens ik word in mijn eigen land meer gediscrimineerd dan de gemiddelde MOSLIM door mijn afwijkende mening ! dus weg ermee!”

  Ah welnee. Dat slachtoffergedoe ken ik hilarisch genoeg maar van één andere bevolkingsgroep. Hoe meer ze elkaar haten… hoe meer ze op elkaar lijken, mompelde hij verbaasd.

  1. W.H.J. Reiss

   Je blijft over-correct, je ziet je eigen fouten niet. En er wordt je daar vaak op gewezen. Telkens weer en weer. Lees meer Annabel Nanninga en pas tevens daarna je schrijfstijl aan. Evalueer. Evalueer wil ook zeggen blijf geen moslim. Hoe kun je 5x per dag op de grond liggen om daarna de grond te kussen en dan nog met dat circusboek in de handen ?

   1. Gielah

    Het zien van de eigen fouten wordt enkel en alleen maar aan Joden en christenen opgedragen…. als zij die bovendien openlijk toegeven, ontvangen zij in ruil daarvoor totale verzoening… ja…. zelfs een eeuwig leven.

    Moslims echter zien met name echte of vermeende fouten in ánderen, anders-gelovigen, anders-denkenden of denkenden-in-het-algemeen …
    en als zij daar op reageren met bloedvergieten, opblazen, hoofden afhakken, kruisigen en meer van dat fraais…
    dán pas komen zijzelf – volgens de koran – in aanmerking voor een eeuwig verblijf in wat ZIJ weliswaar als een paradijs omschrijven, maar wat in mijn ogen feilloos overeenkomt met de in de Bijbel genoemde buitenste duisternis, doortrokken van bittere spijt en woede.

    1. Pimsch

     U bent een van de weinigen op dit forum die komt met filosofische bijdragen. De meesten komen niet verder dan politiek, onderbuik en sentiment. U en ik zoeken de diepere oorzaken, de kiemen van ons denken en handelen. “De profundis”. Toch gruw ik van kerken, de vreze Gods en alle heiligheid in het algemeen. Te extreem. Je komt geen dorp binnen zonder zo’n grotesk kerkgebouw. Je kunt niet door ons laagland rijden zonder die onvermijdelijke torenspitsen. Als wilde jongen kon ik vroeger niet wandelen zonder te worden geconfronteerd met kruisbeelden en mariakapellen. Is er meer onverdraagzaamheid? Mag de zon echt voor de heiden schijnen? Mag er zaad zijn dat niet tot bloei komt? Nee! want God krijgt je nog wel, smeerlap die je bent. De onverdraagzaamheid zit in de mens zelf. Zeeland was al calvinistisch voor de geboorte van Calvin. De islam is de ergste exponent. Niemand ontkomt Allah. Mohammed, een hatelijke arabier, heeft dit alles meegekregen van het Oude Testament. De Ummah is een reusachtig antiek Groot Israel inclusief besnijdenis, steniging en de Wrake Gods. Heel aanstekelijk voor mensen zonder liefde, verdraagzaamheid, matigheid en compassie. Ja, zo waren en zijn we zelf. Honden.
     Linkse honden, rechtse honden, geloofshonden, allemaal zwart-wit denkend in een vijandige wereld.
     Ik ga vanavond niet dansen, want de Heere ergert zich daaraan. Nog afgezien van Allah.

   2. toetssteen

    Soefi’s vijf keer per dag op de grond? Dacht het niet!

   3. Paard van de schilleboer

    Islam= Onderdrukking. Dat is de letterlijke vertaling van het woord. Dat6 het begrip niet van deze tijd is moge duidelijk zijn. Dus weg er mee. Weg met het volk dat die griezelige denkwijze heeft. Uitroeien, executeren, verwijderen uit onze samenleving enz. enz.

  2. JanvanEechoud

   Je bent wat in de war, Michael.
   “Ah welnee. Dat slachtoffergedoe ken ik hilarisch genoeg maar van één andere bevolkingsgroep”
   A-, Jawel, Michael.
   Denk dat je onderbewustzijn dénkt dat wij daar onder LIJDEN…, maar dat is niet zo.
   Dus we willen niet in een “slachtofferrol”.
   Maar we worden inderdaad in Nederland gediscrimineerd.
   Niet door de doorsnee Nederlander, maar door onze politici/wetgevers en instanties.
   En hoe meer dat gebeurd, hoe minder we het pikken!
   Mvg.

   1. JanvanEechoud

    Gebeurd??? Chips!!!! Gebeurt……

   2. Paard van de schilleboer

    @ Janvan Eechoud. Daarom moeten de rechten en plichten zoals gebruikelijk was in de 15de, 16de en 17de eeuw weer standaard worden. Toentertijd was men niet zo dom. Men wist heel goed hoe men met criminelen om moest gaan. Vierendelen, op palen spietsen, raddraaien, kielhalen, verbranden op marktpleinen, aan de schandpaal vastzetten en dat liefst op openbare plaatsen zoals de markt. Daarom lijkt het mij vanuit emotioneel standpunt dat de hedendaagse rechtspraak dringend geupdated moet worden om te voldoen aan het rechtsgevoel zoals het door de nederlandse bevolking ervaren wordt. Dat de juristen en advocaten daar geen boodschap aan heeft, dat weet ik al jaren. Dat de bevolking er dringend behoefte aan heeft, dat weet ik ook al jaren. Wat let ons om het juridische systeem aan te passen? ten gunste van de rechtmatigden? Ik kan dat niet afwijzen al was het alleen maar uit respect voor hen die dit recht verdienen.

 10. W.H.J. Reiss

  English Defence League. Dat is dus gelijk hebben, maar niet krijgen omdat Linksknechten en Moslimniksnutten (dus de media/elite) erop tegen zijn.
  Ikzelf ben een ‘Spekmanaanhanger’. Criminele marokkanen moeten gekleineerd worden. In vind dus dat hetmarokkaanse Criminele Herrenvolk (zo worden ze hier behandeld) zonder kleren door Amsterdam gejaagd moet worden. Kunnen we lachen om die kleine getinte piemeltjes. Hr. Spekman was dit goed zo ?

 11. Joop Klepzijkert

  En die moslim jongeren zijn natuurlijk allemaal radicaal want er is ook een gematigde islam. tjonge jonge wat een naïviteit. Als het niet zo ernstig was kon ik er om lachen.
  Het enige volk wat vooruitziend was wat betreft islam is Japan.

 12. tonzwart

  Spekman heeft geen tijd, zit nog steeds te feesten….

 13. Kuifje

  Veel moslims in het westen steunen (openlijk of stilzwijgend) de Jihadisten; niet alleen jongere maar ook oudere moslims.

  Voor jihadisten is veel sympathie onder moslims en de loyaliteit van veel moslims ligt dan ook bij de Jihadisten en niet bij het westen.

  Moslimfundamentalisme in West-Europa geen marginaal fenomeen
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/12/13/moslimfundamentalisme-in-west-europa-geen-marginaal-fenomeen/

 14. W.H.J. Reiss

  @tonzwart
  Dan toch samen met mijn grote idool, Biertje van der Roest. Wat zullen die 2 wat af te lachen hebben. Op kosten van deze achterlijke samenleving zuipen en hoerensnoeren ! Alles eerlijk delen, het eerlijke verhaal en welk nog meer onzinnige verhalen. Het Volk trapt er telkens weer in ! Vanavond ga ik eens een ‘Spekmannetje’ doen: een lekker wijf nemen en veel bier.

 15. dickyrotterdam

  MICHAEL Ik mompel ook verbaasd!: ik heb geen slachtofferrol nodig,ik houd me alleen aan de feiten! dus wat betreft je comments: dat moet en kan beter!!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.