Antisemitische supermarktkiller Coulibaly filmde terreuraanval

Amédy Coulibaly filmde zijn zieke aanval op een koosjere supermarkt in Parijs, en wilde alles online zetten.

Het filmen van terreurdaden begint een nieuwe traditie te worden binnen de radicale islam. ISIS doet het in Syrië en Irak, de terrorist die een aanslag pleegde bij het Joods Museum in Brussel deed het, en nu blijkt moslimterrorist Amédy Coulibaly het ook te hebben gedaan bij de aanslag op een koosjere supermarkt in Parijs, waarbij vier Joden werden vermoord.

Even ter herinnering: Coulibaly was een ISIS-sympathisant die in een afscheidsvideo voor de aanval beweerde de Palestijnen wilde helpen. Door Joden te vermoorden natuurlijk. Hoe anders? De Jodenhatende ‘komiek’ Dieudonnée vond het in ieder geval prachtig.

Coulibaly filmde de hele aanval met een camera op zijn borst, schrijft het Franse blad L’Express. Het filmpje van 7 minuten wilde hij meteen online zetten vanuit de supermarkt die hij gijzelde:

Op de beelden zijn drie van de vier moorden die Coulibaly met zijn kalasjnikov pleegde, duidelijk te onderscheiden. De terrorist had volgens de bron de bedoeling om de beelden te verspreiden, omdat hij zijn laptop bij zich had. Door technische problemen slaagde hij daar echter niet in.

De ISIS-fan wilde niets liever dan zijn terreurpropaganda verspreiden, zodat de hele wereld zou kunnen zien wat hij had aangericht in de supermarkt. Coulibaly was op een zelfmoordmissie. Geen haar op zijn hoofd die eraan dacht te ontsnappen uit de supermarkt, anders had hij de beelden niet gemaakt en had hij niet gericht geschoten op de agenten die de supermarkt kwamen bevrijden.

Laat dit een wake-up-call zijn voor iedereen die nog steeds ontkent dat we niet in oorlog zijn met de radicale islam (omdat de aanslagen van de laatste tijd allemaal niets met de islam te maken hebben). We kunnen het wel niet willen, maar we hebben niet zoveel te willen. De radicale islam heeft óns allang de oorlog verklaard.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. Teun

  Slecht belichte film. Alsof je naar een Buys zoen zit te kijken.

 2. Teun

  De Jodenhatende ‘komiek’ Dieudonnée. Het klinkt nogal komisch.
  Net zo kolderiek als iemand die in alle vroegte in korte broek naar zijn werk fietst en het toch wat fris vond en daarom zijn wanten maar had aangetrokken. Voor iemand met weinig fantasie ben ik uiteraard als de tang die op het varken slaat.
  Komiek Dieuoubliée. Godvergeten komiek. Na de voorstelling al vergeten, wat er nou zo leuk aan was. Het enige dat bleef hangen was de quenelle? Doen we met z’n allen de quenelle, de nieuwe achterlijke franse volksdans? Afgekeken van de Nederlandse Janneman. Een rij vrouwen tegenover een rij mannen en dan gaat het van…. janneman, janneman, keer oe es om en kiek mie es aan.

 3. NemTudom

  Ik ben net zo goed een mens als U ( sprak de booslim ) We hebben allemaal onze verleidingen. Maar ook ons vermogen er boven uit te stijgen. Om een ideaal te dienen wat ons tot een apart soort verheft, tot moordenaars bij uitstek.

 4. Pimsch

  Soera 115: Indien gij mijn rechterhand en instrument wilt zijn dan zal Ik u straffen voor hoogmoed. Wij sturen u de engelen, dat is genoeg. Maar nimmer zult gijzelf volmaakt zijn zolang gij op aarde leeft.
  Wij hebben u het Woord gezonden naar de Boodschapper om te leren wat gij niet weten kunt. Zo neemt dit ter harte en verschuilt u zich niet achter de Boodschapper en zijn levenswandel.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.