Haatbaarden ISIS laten ‘Russische spionnen’ executeren door kind

ISIS is het ultieme kwaad.

Allereerst een waarschuwing: onderstaande propagandabeelden zijn zeer schokkend. In het filmpje dat de genocideplegers van ISIS vanmiddag online hebben gezet, zien we twee ‘Russische spionnen’ die door ISIS worden gedwongen een bekentenis voor de camera af te leggen. Dat gaat een paar minuten zo door. Ze vertellen over hun verleden, hoe ze zijn benaderd door de Russische geheime dienst FSB en wat ze moesten doen voor die dienst.

Wat er waar is van de bekentenis weten we niet. Het kan net zo goed slechts propaganda zijn voor het kalifaat van ISIS, net zoals het bizarre ‘reisprogramma’ van de door de moslimterroristen gevangengenomen journalist John Cantlie een grote leugen is. Als het terreurleger van zelfbenoemd kalief Abu Bakr al-Baghdadi ergens goed in is, is het wel propagandafilmpjes maken.

Het zeveneneenhalve minuut durende filmpje is sowieso bedoeld om buitenlandse spionnen af te schrikken en jihadi’s te waarschuwen wat er gebeurt als zij informant worden van de geheime diensten. Alle geheime diensten van de wereld willen zoveel mogelijk informatie over de slag- en mankracht van ISIS, en dat weten ze bij ISIS heel goed.

Na iets meer dan vijfeneenhalve minuut komt een jonge jongen van maximaal 10 tot 12 jaar oud in beeld. Hij staat naast een haatbaard die verkondigt dat de twee mannen die voor hen op de grond zitten spionnen zijn en dat het gerechtvaardigd is om ze te executeren. De jongen houdt in zijn rechterhand een pistool vast. Hij mag de moorden uitvoeren van de haatbaard. En dat is precies wat hij doet. Hij schiet ze beiden met één kogel door het hoofd alsof hij zijn hele leven al mensen doodschiet.

Kinderen gebruiken om zogenoemde spionnen te executeren en daar dan een propagandafilm van verspreiden: veel walgelijker dan dit wordt het niet. Bah. ISIS bewijst maar weer eens dat ze het ultieme kwaad zijn. We mogen niet rusten voordat het islamitische terreurleger in het kalifaat in Syrië en Irak tot de laatste man is uitgeroeid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

17 reacties

 1. Cresto

  Van Beukman mag dat niet, de IS uitroeien tot de laatste man.

  1. arie_jansz

   Ik denk dat Beukman dit soort ongedierte, want dat is dit, zonder met zijn ogen te knipperen, een vreselijke dood toewenst.

   Jammer genoeg begrijp je Beukman niet of wil je hem niet begrijpen.

  2. Trudy

   Kom je aan de ISIS of Al Qaida dan kom je aan Beukman 🙂

 2. VVM

  En het heeft natuurlijk weer niets te maken met de islam?

 3. HR

  Als je kinderen gebruikt, eigenlijk misbruikt, voor het executeren van wie dan ook ben je gewoon een varken.
  De streng gelovige haatbaarden van Boko Haram doen precies hetzelfde, ook uit of in naam van het geloof.

  Ik stel voor dit soort “mensen” voortaan aan te duiden met de soortnaam “VARKENS”.

  Worden dit soort belachelijke wreedheden gedaan in naam van de Jihaad, dan zijn het “JIHAADVARKENS”

  Begrijp me goed, ik wil niet alle moslims beledigen door ze varkens te noemen, alleen die mensen die zich bezighouden met bovengenoemde zaken, of deze goedkeuren verdienen deze soortnaam.

  1. arie_jansz

   u zegt het goed, daar hoeft u zich niet voor te verontschuldigen.

 4. V.K.

  -Wanneer je kinderen opvoed als machines in dienst van het collectief, dan krijg je dit.
  -Janitsaren
  -Hitler jugend
  -diverse kindsoldaten in Afrika
  etc de lijst is nog langer.

  -Gelukkig zijn vele van deze Hitler jugend kinderen succesvol gedeprogrammeerd en hebben na de oorlog een vreedzaam en succesvol bestaan opgebouwd waar niks op aan te merken viel, buiten zware geestelijke problemen van met zichzelf in de knoop zitten. Natuurlijk zijn er uitzonderingen te noemen van mensen welke niet van deze zieke geest bevrijd zijn, Bijvoorbeeld Gunter Grass.

  -O.a. Marco Borsato zet zich in om deze kindsoldaten een nieuw normaal leven te geven.

  -Wat Beukman ervan denkt, dat weet ik niet op voorhand, netzomin als dat ik weet hoe Cresto er nu op dit moment over denkt.

 5. nick

  Er is geen zinnig mens die hier nog iets positiefs over te melden kan hebben. Alleen waag het niet te zeggen dat dit niets met de Islam te maken heeft. Dus ga niet liegen en bedriegen, wij weten wel beter.

  Ik wordt onpasselijk van dit soort filmpjes, vreselijk, maar we mogen de waarheid nooit toedekken, men moet weten wat een afschuwelijke barbaren er op aarde loslopen.

 6. Lieftinck

  Volgens Angela Merkel is Pegida het grote kwaad.

 7. rinus

  Ja, maar volgens de Volkskrant is dit filmpje waarschijnlijk echt is hoorrrr….Net als al die aanslagen. Die hebben dan weer weinig tot niets met de Islam te maken ….

 8. Michel801

  Dit ook niet. Ze zingen Frere Jacques.. Of niet?

  http://news.sky.com/story/1407227/new-footage-of-charlie-hebdo-gun-attack

 9. Jacobus

  De behoefte lekker te griezelen met gruwelijke filmpjes over ISIS is tenminste zo ongemakkelijk.

 10. Pimsch

  Het kind heeft al ontluikend schaamhaar, dus is hij volwassen. De man die opdracht geeft heeft zijn schaamhaar afgeschoren, in navolging van de profeet. Zie je het al voor je: de profeet op de plee die wel zijn piemel scheert maar niet zijn kin. Zodoende heeft hij het verstandelijk vermogen van een kind.
  Wat is het grote kwaad in de Islam? varkensvlees eten, bier en wijn drinken, dansen, lachen, je benen en je gezicht niet bedekken, ’s nachts vergeten te “bidden”, kruimeldiefstal, naar school gaan, vergeten joden te haten, leven.
  Wat niet het grote kwaad is: haten, ergeren, giftigheid, onredelijkheid, voorliegen, krompraten, dwingen, dreigen, wreedheid en willekeur, terreur als strijdmethode, sadisme bij dier en mens, lijkontwijding, genadeloosheid, bijbelvervalsing, piraterij, slavernij, luiheid, wetenschap en cultuur jatten, niets doen aan de economie, zwartwit-denken, liefdeloosheid, overbevolking, vijandigheid, fascisme, irrationaliteit, volkerenmoord, oversekstheid, inteelt, wespenmuziek, nachtlopen, migreren voor geld en terreinwinst, oorlog uit verveling.

 11. Le Pro 58

  Eigenlijk zijn hier geen woorden voor , kan hier absoluut kwaad over zijn , laf en minachting en te gek voor woorden om een kind te gebruiken .
  Laat geen misstand hierover bestaan maar laat de beelden eigenlijk niet meer spreken , zij zwelgen van verheerlijking door al deze aandacht die zij hiermee verwerven .
  Het geschreven woord zegt al genoeg.

 12. Pjotter

  Lieftinck, Merkel verklaarde ook dat de moslims bij Duitsland horen.
  Duitsland is dus eigenlijk reeds gezwicht en een dhimmiland geworden, zij of wij uit de EU dan.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.