Haatbaarden ISIS laten 'Russische spionnen' executeren door kind

Geen categoriejan 13 2015, 15:50
ISIS is het ultieme kwaad.
Allereerst een waarschuwing: onderstaande propagandabeelden zijn zeer schokkend. In het filmpje dat de genocideplegers van ISIS vanmiddag online hebben gezet, zien we twee 'Russische spionnen' die door ISIS worden gedwongen een bekentenis voor de camera af te leggen. Dat gaat een paar minuten zo door. Ze vertellen over hun verleden, hoe ze zijn benaderd door de Russische geheime dienst FSB en wat ze moesten doen voor die dienst.
Wat er waar is van de bekentenis weten we niet. Het kan net zo goed slechts propaganda zijn voor het kalifaat van ISIS, net zoals het bizarre 'reisprogramma' van de door de moslimterroristen gevangengenomen journalist John Cantlie een grote leugen is. Als het terreurleger van zelfbenoemd kalief Abu Bakr al-Baghdadi ergens goed in is, is het wel propagandafilmpjes maken.
Het zeveneneenhalve minuut durende filmpje is sowieso bedoeld om buitenlandse spionnen af te schrikken en jihadi's te waarschuwen wat er gebeurt als zij informant worden van de geheime diensten. Alle geheime diensten van de wereld willen zoveel mogelijk informatie over de slag- en mankracht van ISIS, en dat weten ze bij ISIS heel goed.
Na iets meer dan vijfeneenhalve minuut komt een jonge jongen van maximaal 10 tot 12 jaar oud in beeld. Hij staat naast een haatbaard die verkondigt dat de twee mannen die voor hen op de grond zitten spionnen zijn en dat het gerechtvaardigd is om ze te executeren. De jongen houdt in zijn rechterhand een pistool vast. Hij mag de moorden uitvoeren van de haatbaard. En dat is precies wat hij doet. Hij schiet ze beiden met één kogel door het hoofd alsof hij zijn hele leven al mensen doodschiet.
Kinderen gebruiken om zogenoemde spionnen te executeren en daar dan een propagandafilm van verspreiden: veel walgelijker dan dit wordt het niet. Bah. ISIS bewijst maar weer eens dat ze het ultieme kwaad zijn. We mogen niet rusten voordat het islamitische terreurleger in het kalifaat in Syrië en Irak tot de laatste man is uitgeroeid.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/01/video.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten