Video: walgelijke nieuwe propagandafilm ISIS met Charlie Hebdo

Kijken maar, want dit is pas echt weerzinwekkend.

Nauwelijks vier dagen geleden gepleegd, en niet eens door de Islamitische Staat, maar de geoliede PR-machine van ISIS werkt nog steeds op volle toeren. In een nieuwe propagandavideo die vannacht verspreid werd via allerlei obscure videodeelsites en bedoeld is voor moslim-radicalen in “Kuffar-landen” (het Westen dus) worden president Obama en premier Cameron afgebeeld als ‘kruisvaarders’ en ‘moordenaars’ opgeroepen om net zo ‘heldhaftig’ te zijn als de Charlie Hebdo-moordenaars.

Maar waar de rugharen het meest van overeind gaan staan is een passage (hieronder te zien) waarin beelden van de twaalfvoudige moord op redacteuren en beveiligingsbeambten bij Charlie Hebdo worden gemixt met een perfect Frans sprekende jihadist, die – omringd door baarden en AK47’s – vertelt dat iedere gelovige moslim (‘maar dit heeft niks met de islam te maken hoor!’) de plicht heeft tenminste één “vijand van Allah” van het leven te beroven. Hoe al die zogenaamde vijanden van die zogenaamde god aan hun einde moeten komen wordt ook al gesuggereerd: rijd ze dood met auto’s, vergiftig hun eten, en if all else fails: er zijn zelfs wapen beschikbaar.

Kijkt en beoordeelt u zelf:


.

Het is duidelijk dat Charlie Hebdo een big win was voor de jihadisten. Dat er vervolgens dit soort filmpjes naar buiten komen is alleen nog maar extra zout in de wonden. Het Westen moet vandaag dus niet alleen demonstreren in Parijs, maar ook keihard en genadeloos terugslaan. Het zou mooi zijn als tegen deze tijd volgend jaar zowel van ISIS als van al-Qaeda in Jemen niet veel meer over is dan een voetnoot in de geschiedenisboeken en een rokende puinhoop waar ooit de hoofdkwartieren stonden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

11 reacties

 1. Lieftinck

  Een van de door de MSM meest bejubelde presidentskandidaten, Barak Hoesein Obama heeft heel duidelijk gemaakt waar het naar toe gaat in de de toekomst
  “Obama at The UN “The Future Must Not Belong to Those Who Slander The Prophet of Islam”

 2. Henk.B

  Lieftinck@ Ja je ziet het en hoord het op het juiste moment komt de aap uit de mouw .
  De USA naar de galemiesen geholpen door links
  de islam knufelaars .
  Vandaag is Tim z,n dag dan ben ik vlug door DDS
  heen ik ga wel een biertje haalen lijkt mij beter .

 3. VVM

  Wat mij betreft mogen er nu wel grondtroepen heen, het Vreemdelingen Legioen moet daar maar eens huis gaan houden om te beginnen.

 4. Taljaard

  http://youtu.be/WXoYaHPYxr0

  Voor deze kerels is het bestrijden van islamisten een oude traditie. Sterker nog; het Legioen is er destijds speciaal voor opgericht.

 5. Pimsch

  Deze muziek is beter. Uit de film Khartoum. In de Soedan van 1885 stond een Mahdi op. Zijn leger werd in 1898 door Lord Kitchener verslagen. Churchill was er bij en deed mee.
  https://www.youtube.com/watch?v=MGWPXiSDDAU

 6. 4Duwertje3

  Tim komt met de aanbeveling om vanaf nu krachtig op te treden. Het zal ook nu weer bestaan uit een kopje thee of koffie drinken met nog een lekkertje erbij. Een vingertje gaat waarschuwend omhoog om de deugnieten duidelijk te maken dat het zo eigenlijk niet kan. Naar buiten wordt gebracht dat er krachtige woorden zijn gesproken. Laat me toch niet lachen. Wel ben ik overtuigd dat er onder de in ons land en in de andere Europese landen wonende Islamieten mensen zijn die zich prachtig hebben aangepast, maar de grootste groep zet zich nog steeds af tegen het verdorven Europa en willen totaal niet integreren. De uitgestoken hand wordt dag in dag uit, jaar in jaar uit afgeslagen. De raad van burgemeester Aboutaleb om op te rotten gericht aan de mensen die niet willen, kan ik goed waarderen. Helaas heel Europa is verpatst door onze politieke elites, intellectuelen, grote delen van de schrijvende media en de media van radio en TV. Ik ben niet meer de jongste, heb de gehele naoorlogse WO2 periode meegemaakt en beleefd, de langzame overgave en verlegging van sympathieën van Israël richting de Arabische wereld, dit na de oliecrisis in de zeventiger en heb dit steeds met grotere verbazing en verdriet gadegeslagen. Olie is een machtig wapen gebleken en heeft de Westerse wereld gemaakt tot de slaven van de olie oligarchen van het MO.

 7. JanvanEechoud

  Ik mis eigenlijk de beschuldiging dat als GW er niet was geweest we inmiddels al vredig onder de sharia hadden geleefd.
  Alle media is schuldig aan wegkijken.
  Misschien dat DDS hun wegkijken goed kan maken door steeds achter hun standpunt. …., hmmmmm, wel standpunt eigenlijk, te blijven staan.

  Kán DDS eigenlijk wel verklaren dat de totale islam een gewelddadige religie is?
  Kán de redactie wel verklaren dat, wil de islam vredelievend genoemd kunnen worden, de haatteksten “ongeldig” verklaart moeten worden door moslimleiders?
  Mvg. Jan van Eechoud

 8. Adrianus 43

  https.//martienpennings.wordpress.com/autor/martienpenning/

  Effe lezen

 9. -Harry

  Ik kan er met mijn pet niet bij , Tim , enerzijds de islam op het hakblok leggen , hoe terecht ook , anderzijds de VVD voortdurend trachten te promoten , terwijl dat onder Rutte een halfzachte bende is geworden die niks , maar dan ook helemaal niks tegen bovengenoemde ellende doet .
  Nee , heulen met de islambeffers van de pvda , dat wel .
  De belastingen verhogen en alles naar Brussel opsturen . Is dat geen landverraad ? De grootste diefstal ooit ?
  De laatste uitspraak van Rutte over de moslims in Parijs gelezen ? Het is GEEN islam probleem !
  Heeft ie het soms al ge sms’t ?
  Het is een laffe rothond !

  ” De verschuivingen ( over de peiling met betrekking tot de PVV ) vallen tegen …….” lees ik elders ,
  de PVV heeft slechts kans gezien EEN zetel te winnen , en dan mogelijk ook nog door onnauwkeurig peilen of marge gedoe . Ja, ja .

  Nou Tim , die 31 zetels , dat is nog een wereldprestatie voor een partij die door onze media totaal afgebrand wordt , genegeerd , als fascisten , racisten , tokkies , onderbuikers , etc. etc ., wordt neergezet .
  Kranten , tv , al die cabaretiers , en andere veelal gesubsidieerde ” beroemdheden ” doen daar braaf aan mee .
  En de niet zo politiek geinteresseerde trapt daar in , want die weten niet beter of het zal wel zo zijn , dan .

  Ook ” de politiek ” doet daar braaf aan mee , zie de heren wel regelmatig in de tweede kamer overleggen met Wilders , maar als ze even later op tv ondervraagd worden en diezelfde PVV komt ter sprake , dan trekken ze een vies gezicht alsof ze met hun blote voeten in de kattenstront getrapt hebben .

  Ook de PVV kiezers worden bij voorbaat gedemoniseerd , je bent sowieso gajes als je op die partij stemt , toch ?
  Al ben je ingenieur , arts , advocaat , automatisch krijg je de tokkie kwalificatie .

  Wat mankeert je als je de ENIGE partij , die ons landje nog een beetje leefbaar wenst te houden , om zeep wilt helpen ? Behoefte aan zelfvernietiging ?

  Hoe lang denk je dit nog vol te houden ?
  Wanneer dringt het besef door dat het misschien wel een grote groep mensen is die van hun land houden en dat niet helemaal naar de godverdomme willen laten gaan door een stel linkse kwezels die ONS land aan stel barbaren cadeau wil doen ?
  Dat er een groot aantal mensen in de oude en arbeiderswijken woont , die steeds meer van die dreigpetjes om zich heen genesteld zien worden en daar helemaal niet gelukkig mee zijn !
  Die dagelijks moddervette moslims ’s morgens naar het “koffiehuis” zien waggelen , die dan ’s avonds weer terugkomen na een dag vol noest geouwehoer en theelurken .
  En dan al die lorrenkoppen die je ook nog uitschelden als er iets niet naar hun zin gaat .

  En dat die mensen waarvan sommigen van een absoluut minimum moeten leven , zoals een weduwe waar ik onlangs op bezoek was , wiens straat helemaal dichtslibt met moslims en zwarten , daar nog aan mee mag betalen en alleen nog met een grote hond de straat op durft ?

  Wat doet jouw VVD daar aan ?
  HELEMAAL NIKS !
  Net zo verrot als de pvda !
  Hoe die het nog in hun hoofd halen om zich sociaal te noemen is me een raadsel .
  Het enige wat ik kan bedenken is een inflatie van sommige begrippen , zo maakt het voor hen geen verschil of je legaal of illegaal bent , ieder mens is gelijk , dus je hebt dezelfde rechten .
  Dus als legaal en illegaal gelijk is , dan is sociaal en a-sociaal ook vast en zeker hetzelfde .

  En dat soort ellende is in pakweg dertig jaar zodanig gegroeid en ontspoord dat ze nu , net als jij , toch onderhand een beetje achter hun oren moeten gaan krabbelen , hoe het nu verder moet .

 10. Jacobus

  “Het Westen moet vandaag dus niet alleen demonstreren in Parijs, maar ook keihard en genadeloos terugslaan. Het zou mooi zijn als tegen deze tijd volgend jaar zowel van ISIS als van al-Qaeda in Jemen niet veel meer over is dan een voetnoot in de geschiedenisboeken en een rokende puinhoop waar ooit de hoofdkwartieren stonden.”

  Je vraagt je werkelijk af of Tim langer dan drie seconden over deze zin heeft nagedacht. Ik denk het niet want dan had hij hem niet zo ongenuanceerd opgeschreven. Hij informeert ons wel over zijn woede maar die is, zoals bekend, zelden een goede raadgever.

  Heeft Tim een idee wat die keiharde aanpak zou kunnen impliceren. Uit zijn nadere toelichting lijkt hij te bedoelen dat van ISIS alleen maar rokende puinhopen moet resteren. Mogelijk heeft hij een fantasie van een verschroeide aarde die grote delen van Syrië en Irak gaat bevrijden van menselijke aanwezigheid want dat zal dan wel moeten. ISIS heeft namelijk helemaal geen hoofdkwartieren, Tim, en als ze die hebben zitten ze er zelden. Ze bevinden zich onder de bevolking van een groot gebied en die bevolking steunt (vrijwillig of uit vrije wil) ISIS en de stamculturen van die streken onderhandelen en maken deals met de leidende figuren van ISIS, zoals de Taliban dat in Afghanistan doet. Je kunt wel bombarderen tot je scheel ziet maar je pakt ISIS op die manier nooit. Wel bevorder je de steun voor die beweging want als die bombardementen leiden tot doden onder de burgerbevolking want de woede die dit oproept voegt zich naadloos in de oorlogspropaganda van ISIS.

  Tim volgt de logica van George Bush, de gestoorde idioot die dacht in Irak in een paar jaar met een een leger een democratie en rechtsstaat te kunnen vestigen. We weten hoe dat liep maar we leren geen donder van dit debacle. We blijven in dezelfde debiele logica doorgaan en bombarderen en bezetten. Ja nu niet meer met boots on the ground want dat wordt te link, dus we bombarderen met onze F16’s en vooral onze moderne manier van moorden, met drones, comfortabel en veilig achter de computer.

  Dit noemt Tim keihard aanpakken en hij kijkt naar de televisie hoe het allemaal afloopt.

  1. Chr26

   “Tim volgt de logica van George Bush, de gestoorde idioot die dacht in Irak in een paar jaar met een een leger een democratie en rechtsstaat te kunnen vestigen. We weten hoe dat liep maar we leren geen donder van dit debacle. We blijven in dezelfde debiele logica doorgaan en bombarderen en bezetten.”

   Helemaal mee eens! Ik volg deze site al jaren, en wat mij opvalt is hoe gemakzuchtig mensen die zich z.g ‘journalisten’ noemen, op populistische wijze halve waarheden zitten te verkondigen terwijl ze voor hun gemak vergeten te zeggen dat moslimterrorisme en alle haat tegenover het westen grotendeels te wijten valt aan onze neo-conservatieve politici en hun imperialistisch, bemoeizuchte houding in de wereld.

   Hoe kunnen we Moslimterrorisme bestrijden? Heel erg lastig, maar om eventjes alle Moslim jongens en meisjes te versamelen en op treinen te zetten richting het oosten zoals veel mensen hier zouden willen zien is net iets te simplistisch, laat staan heel erg eng!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.