Seksslavin misbruikende Prins Andrew ‘komt weg met wanpraktijken’

Screen Shot 2015-02-08 at 15.18.12
Foto:

‘Alles wordt in de doofpot gestopt.’

In Amerika ligt een belangrijke man, die onder andere contacten had met Bill Clinton en Prins Andrew (van het Verenigd Koninkrijk, zwaar onder vuur. Mannetjesmaker Jefffrey Epstein zou namelijk jonge meisjes hebben ingezet als prostituees voor de rijken en machtigen.

Volgens Virginia Roberts – één van zijn oude ‘werknemers’ (lees: seksslavinnen) – was de prins één van haar vaste ‘klanten’ (lees: verkrachters). Het enige probleem in haar ogen? Epstein bepaalt achter de schermen nog steeds wat er gebeurt en zorgt er door middel van chantage voor dat niemand zijn of haar mond open doet.

Zijn vermeende seksslavin wil dat bekend wordt wat Epstein en zijn vrienden haar hebben aangedaan, maar vreest dat de doofpot in zicht is. Het bewijsmateriaal zou het daglicht niet gaan zien doordat Epstein nog ergens aan de touwtjes trekt.

Ook een mogelijke kroongetuige houdt haar lippen uit angst stijf op elkaar, zoals Privé eerder schreef. Prins Andrew heeft altijd alles ontkend en zou daar, als dit nieuwe verhaal van Virginia waar is, mee weg kunnen komen.

Aangezien de waarschijnlijke betrokkenen weinig tot niets zeggen is er geen bewijs om de prins al te veroordelen, maar het is wel honderd procent duidelijk dat er op zijn minst reden is om hem te verdenken en om het één en ander uit te zoeken.

Helaas gebeurt dat op dit moment niet. De prins laat weten dat hij in zijn ogen niets heeft misdaan en de Britse autoriteiten – waar hij natuurlijk deel van uitmaakt door zijn familiebanden – nemen daar genoegen mee.

Je zou bijna zeggen: jammer dat hij geen popidool is. Als dat soort types verdacht worden van pedofiele praktijken gaat men er tegenwoordig immers wél achteraan, ja, zelfs in Groot-Brittannië (dat terecht lang bekend stond als safe haven for high ranking pedophiles in Europe).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!