Seksslavin misbruikende Prins Andrew ‘komt weg met wanpraktijken’

‘Alles wordt in de doofpot gestopt.’

In Amerika ligt een belangrijke man, die onder andere contacten had met Bill Clinton en Prins Andrew (van het Verenigd Koninkrijk, zwaar onder vuur. Mannetjesmaker Jefffrey Epstein zou namelijk jonge meisjes hebben ingezet als prostituees voor de rijken en machtigen.

Volgens Virginia Roberts – één van zijn oude ‘werknemers’ (lees: seksslavinnen) – was de prins één van haar vaste ‘klanten’ (lees: verkrachters). Het enige probleem in haar ogen? Epstein bepaalt achter de schermen nog steeds wat er gebeurt en zorgt er door middel van chantage voor dat niemand zijn of haar mond open doet.

Zijn vermeende seksslavin wil dat bekend wordt wat Epstein en zijn vrienden haar hebben aangedaan, maar vreest dat de doofpot in zicht is. Het bewijsmateriaal zou het daglicht niet gaan zien doordat Epstein nog ergens aan de touwtjes trekt.

Ook een mogelijke kroongetuige houdt haar lippen uit angst stijf op elkaar, zoals Privé eerder schreef. Prins Andrew heeft altijd alles ontkend en zou daar, als dit nieuwe verhaal van Virginia waar is, mee weg kunnen komen.

Aangezien de waarschijnlijke betrokkenen weinig tot niets zeggen is er geen bewijs om de prins al te veroordelen, maar het is wel honderd procent duidelijk dat er op zijn minst reden is om hem te verdenken en om het één en ander uit te zoeken.

Helaas gebeurt dat op dit moment niet. De prins laat weten dat hij in zijn ogen niets heeft misdaan en de Britse autoriteiten – waar hij natuurlijk deel van uitmaakt door zijn familiebanden – nemen daar genoegen mee.

Je zou bijna zeggen: jammer dat hij geen popidool is. Als dat soort types verdacht worden van pedofiele praktijken gaat men er tegenwoordig immers wél achteraan, ja, zelfs in Groot-Brittannië (dat terecht lang bekend stond als safe haven for high ranking pedophiles in Europe).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. lanex

  De dame op de foto ziet er niet naar uit dat ze is misbruikt, verkracht en al die andere schokkende termen.
  Nu dat ze ouder is is het kennelijk doorgedrongen dat het niet in de haak was, nu gaan we dus incasseren?
  Met dit soort zaken is er een hele dunne lijn die bewandelt moet worden tussen wel of geen misbruik, en nu maar bewijzen!

  1. HR

   Ik denk niet dat het heel veel uitmaakt of de dame uiterlijke tekenen vertoont zoals jij aangeeft.
   Blijkbaar heeft er, met of zonder toestemming van de dame (het meisje) seksueel contact plaatsgevonden, terwijl zij nog minderjarig was.
   Dat is strafbaar en moet dus aangepakt worden.

  2. simonvgroningen

   Domme reactie. Zoiets kan je helemaal niet zien. Dat zou wel makkelijk zijn voor de opsporing van dit soort feiten, maar geloof me, dit soort meisjes zien er heel gewoon uit. Net als pedofielen en ander soort.

 2. Antivenin

  Met een stralend gezicht op de foto met haar “verkrachter”. Eh, sorry, niet echt geloofwaardig dit hele verhaal.

 3. Henk

  De kop van het artikel klopt niet helemaal. Zoals het er nu staat, lijkt het net alsof de seksslavin wegkomt met het misbruiken van prins Andrew.

 4. Alicia

  Deze dame was 17 jaar en ik ken genoeg meisjes van 15-16 jaar die seksueel actief zijn. Ze was geen seks slavin want dat zijn hele jonge meisjes die gekidnapt worden voor dit doel.

  Als iemand schuldig is dan zijn het haar ouders die dit toelaten of ze is weggelopen van huis en verdiende goed geld als een highclass hooker. Ze ziet er in ieder geval niet uit als 17 jarige en ook niet als iemand die is misbruikt.
  Ze is eigenlijk een bitch die denkt te incasseren met bekende mensen. Waren haar klanten geen bekende figuren dan had ze geen schijn van kans.

  Minderjarig is een vaag gebied. In de VS mag je niet drinken onder 21 jaar maar je mag wel het leger in met 17 jaar.
  In Nederland mocht je bier drinken met 16 jaar en sterke drank met 18 jaar.
  In de VS mag je met 16 jaar auto rijden, in Nederland met 18 jaar.

  In mijn ogen was dit meisje niet minderjarig en ze wist wat ze deed. Hoeveel groupies zijn er niet die graag met sterren naar bed gaan en voor niets?
  En dan later beweren dat ze werden misbruikt door bv Paul McCartney of door David Bowie, stof voor roddelbladen en niet om serieus te nemen.

 5. toetssteen

  Verbeter me als ik het fout heb, maar in de UK is de leeftijd voor het mogen hebben van seks 16 jaar.
  Dus als er geen sprake is van dwang, lijkt mij dat woord seksslavin overdreven.

 6. Thatcherite

  Ik maak me meer zorgen om dat andere seksschandaal in Brittannie. Die met tientallen bewindslieden (zelfs ministers) in de jaren ’80.
  Waarschijnlijk had Lord Brittan er ook mee te maken. Jongetjes die worden gewurgd voor de ogen van andere ‘seksslaven’…
  Brittannie is een prachtig land, eerlijk waar, maar het blinkt uit met grootschalige corruptie in combinatie met prostitutie/pedofilie. De West Yorkshire Police bijvoorbeeld in de jaren ’70 en ’80.
  Maar goed, wij hebben Demmink.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.