ISIS-slachters bedreigen Frankrijk in nieuwe video: "Ja, Charlie Hebdo is dood" en er komt meer aan!

Geen categoriemrt 17 2015, 11:03
De slachters van ISIS hebben een nieuwe video vrijgegeven, dit keer over Charlie Hebdo en Frankrijk in het algemeen.
De inhoud van de video zal u niet verbazen: de terroristen prijzen de aanslag op het Franse magazine en geven vervolgens aan dat er nog veel meer aanslagen aankomen. Opmerkelijk genoeg is de video in het Frans: Franse of Tunesische radicalen hebben daar ongetwijfeld een hand in gehad.
De tekst van de video liegt er niet om. De radicale moslims scheppen op dat ze de redactie van Charlie Hebdo hebben uitgeroeid en dreigen met meer van dergelijke aanvallen. Het doel, zeggen ze, is om Frankrijk op de knieën te dwingen.
"Ja, Charlie Hebdo is dood, hij maakte de profeten belachelijk. Inderdaad, we vermoorden hen die ons provoceren zonder probleem. Waarom wil je ruzie? Je zaait wat je oogst. Zij met geladen moeten in verzet komen.
"We moeten Frankrijk aanvallen. Het is tijd om haar te vernederen. We willen haar zien lijden. En duizenden doden zien. De strijd is begonnen. Onze wraak zal vreselijk zijn. Onze soldaten zijn woedend. Jullie ondergang zal verschrikkelijk zijn.
"Islam zal zegeveren, we verspreiden het met het zwaard. Zij die zich er tegen verzetten zullen nooit in vrede leven. We zijn gekomen om te domineren en onze vijanden zullen ten onder gaan. We zullen ze uitroeien en hun dode lichamen laten rotten."
Natuurlijk is ISIS niet eens bijna machtig genoeg om welk Europees land dan ook op te vernietigen, maar dat is helaas van weinig belang: het gaat erom dat zij denken dat ze het kunnen en de daad bij het woord willen voegen, wat weleens in veel meer aanslagen kan resulteren, en dus in meer doden.
Het bewijst eens te meer dat het Westen niet langer kan afwachten en per direct een grootschalige militaire campagne moet beginnen tegen ISIS. We kunnen het ons eenvoudig niet veroorloven om lijdzaam toe te zien hoe de islamitische psychopaten nog meer steden bezetten in het Midden-Oosten én ook nog eens aanslagen voorbereiden in Europa.
Frankrijk, Duitsland en Nederland: het is tijd om wakker te worden! ISIS moet vernietigd worden - vandaag nog!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten