[VIDEO] Thuishulp kan niet met haar tengels van geld van bejaarde afblijven

Geen categoriemrt 19 2015, 13:00
Hoe asociaal kun je zijn?
Stelen van een bejaarde is als het afpakken van een lolly van een klein kind: het is kinderlijk eenvoudig, simpelweg omdat het slachtoffer niets kan beginnen. Het is daarom misschien wel de meest asociale vorm van 'kleine' criminaliteit.
De 20-jarige Sheryvone Brooks uit Engeland dacht tijdens haar werk als thuishulp voor de 85-jarige Evelyn Nicholson wel even wat geld te kunnen jatten. Niet één keer, niet twee keer maar veel en veel vaker. De kinderen van Nicholson ontdekten dat er al langer geld in haar portemonnee ontbrak, en kaboutertjes met een obsessie voor briefjes geld bestaan niet, dus zetten ze een verborgen camera neer.
De verborgen camera laat zien hoe Brooks schaamteloos voor de zoveelste keer geld uit de portemonnee van 'haar' bejaarde jat (het was immers de bedoeling dat zij voor haar zou zorgen in plaats van haar beroven van haar spaarcenten). Het goede nieuws: ze is gesnapt en staat nu overal op het internet.
Bovendien kan ze haar baan wel vergeten, want ze is ontslagen bij het bedrijf waar ze werkte als thuishulp. Oh, en ze heeft ook nog een geldboete en ze moet 26 weken de cel in. Tsjakka. Zó pak je criminelen aan. Veel plezier in de gevangenis, Brooks! Pas je wel goed op je spulletjes? Het krioelt daar van de gauwdieven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten