Volkskrant zet oorlog tegen Bram Moszkowicz stug door

moszkowicz
Foto:

Blijkbaar wil links de oud-strafpleiter écht kapotmaken.

De Telegraaf bericht dat de Volkskrant een nieuw excuus heeft gevonden om Bram Moszkowicz kapot te maken: hij zou weer gesjoemeld hebben met belastingen.

Ex-advocaat Bram Moszkowicz heeft de afgelopen twee jaar opnieuw de Belastingdienst benadeeld. Nadat hij als advocaat werd geschrapt, heeft hij een bedrijf opgericht waarin hij zijn werkzaamheden onderbracht. Over zijn inkomsten heeft hij vervolgens geen loon- en omzetbelasting afgedragen.

Volgens het linkse dagblad heeft Moszkowicz totaal geen belasting betaald terwijl hij en zijn advocaat eerder zeiden dat al zijn inkomsten naar de staat gingen. En dat klopt dus niet. Echt niet! Hij heeft gelogen!!

We moeten natuurlijk wachten op antwoord van Moszkowicz en zijn advocaat, maar de timing van dit nieuws is me wat al te opmerkelijk. Zoals wij eerder berichtten is het vrijwel zeker dat Moszkowicz de politiek ingaat voor VoorNederland (VNL). Hoewel die club gloednieuw is en maar twee zetels bezet in het parlement blijkt uit een peiling van Maurice de Hond dat VNL op dit moment al het potentieel heeft van tien zetels.

En dat is niet alles: bekende Nederlanders staan in de rij om lid te worden van de partij en zich ervoor in te zetten. Let wel, zoiets is niet bepaald gemakkelijk te bereiken. Kijk maar naar Artikel50 dat al vrij snel ten onder ging. De voornaamste reden daarvoor is, hoe kan het ook anders, dat het leiderschap van de partij niet goed in elkaar zat, het was een zootje. Veel bekende Nederlanders wilden daar niets mee te maken hebben.

VNL wordt op een heel andere, veel verstandigere manier geleid. Joram van Klaveren en Louis Bontes doen het gewoon heel erg goed, en dus komt links Nederland ineens in actie om hun groei te beperken. Dit onder het motto: als we hun naam op indirecte wijze voldoende beschadigen zullen andere Nederlanders de partij rug vast toekeren.

Nou, beste dames en heren van de linkse media (maar ik herhaal mezelf), ik denk dat het dit keer iets anders gaat. VNL is namelijk niet zomaar een hobbyclubje van incompetente mafketels, maar een partij die precies weet waar het mee bezig is. Je kunt Moszkowicz’ reputatie zoveel beschadigen als je wilt, maar VNL zal hoe dan ook presteren bij de volgende verkiezingen voor de Tweede Kamer; zelfs parlementariërs die voor andere partijen in de Kamer zitten zeggen dat als je het er met ze over hebt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!