Bert van Sesamstraat en acteur Zachary Levi: kinderen, laat die telefoon liggen en speel eens buiten

Een mooie boodschap aan alle kinderen.

In deze tijd zitten kinderen zo’n beetje de hele dag achter hun computer of op hun mobieltje te Facebooken, te Instagrammen, etc. Ze zijn niet meer weg te slaan uit de wereld van de social media. Is dat erg? Ja, vinden Bert van Sesamstraat en acteur Zachary Levi, die in deze video alle kinderen oproepen eens achter dat scherm vandaan te kruipen en lekker te genieten van het zonnetje. Een mooie boodschap, lijkt me. Nu maar hopen dat het aanslaat. Wat vind jij? Moeten kinderen vaker buiten spelen in plaats van binnen zitten?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.