Held van de dag redt een gestrande auto door net op tijd in te grijpen

Dit is mooi.

Je zou maar met je auto vast komen te zitten op een heuvel en niet meer vooruit kunnen komen. Dat moet wel zo’n beetje een van de meest vervelende dingen zijn die je kan overkomen tijdens je vakantie als het gaat om je auto. Gelukkig is de held in deze video er net op tijd bij om de auto te redden. Bekijk de video maar:

Haha, yep. Tuinde je er ook in? Je bent zeker niet de enige. Een van de reacties op Dumpert: “En toch trapte ik er deze keer met open ogen in.” Het lijkt dan ook net echt, tot je een tweede keer kijkt en beseft dat er niet veel van klopt (zoals de grootte van de grassprietjes en blaadjes). Heel knap gedaan van de maker van het filmpje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.