Student laat koplampen van zijn auto aan staan. Als hij terugkomt, ontdekt hij iets bijzonders van een vriendelijke onbekende

Geen categorieapr 27 2015, 19:00
Wat zijn sommige mensen toch aardig voor elkaar.
Ik zie het ook weleens gebeuren dat iemand de koplampen van zijn of haar auto aan laat staan, maar ik heb er nooit aan gedacht om te doen wat een vriendelijke onbekende heeft gedaan voor een student uit het Canadese Alberta.
De onbekende man zag dat de lichten nog aan stonden, kon niemand in de buurt van de auto vinden en besloot toen om een briefje achter te laten. En dat niet alleen: hij liet meteen ook een kabel, een oplader én een briefje met instructies achter zodat de student zijn auto weer zou kunnen opstarten.
Het gebeurde allemaal in november vorig jaar, maar Derek Murray, zoals de student heet, zette onlangs een foto van het briefje van de vriendelijke onbekende online. De foto, die hieronder te zien is, is sindsdien over het hele internet gegaan.
Murray dacht trouwens eerst aan iets negatiefs toen hij het briefje zag liggen. "Ik verwachtte een boze brief dat ik daar niet mocht parkeren. In plaats daarvan kreeg ik iemand die mijn dag helemaal goedmaakte. Mijn dag had slecht kunnen aflopen, maar dankzij deze man is het het hoogtepunt van mijn dag geworden."
De student ging op zoek naar de kabel en oplader, en kwam ze inderdaad tegen in een huisje van de onbekende man die hem wilde helpen. Murray belde nog aan om de man te bedanken, maar die was helaas niet thuis. Toen heeft hij ook maar een briefje achtergelaten om hem te bedanken. Waartoe een klein beetje vriendelijkheid allemaal kan leiden. Mooi hoor.
facebook2
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten