Aan kanker lijdende oude man komt thuis na behandeling en heeft niets te eten. Wat er vervolgens gebeurt is schitterend

Geen categoriemei 15 2015, 16:00
Deze oude man - een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog - lijdt aan kanker. Hij werd behandeld in een privé-ziekenhuis. Toen de behandeling klaar was werd hij teruggebracht naar huis.
Er was echter één klein probleem: het centrum had zorginstanties er niet over geïnformeerd. Het gevolg? Clarence Blackmon (81 jaar oud) kwam thuis en had letterlijk niets te eten. Nou is dat vervelend voor de meeste mensen, maar voor hem was het een absolute ramp: hij zit in een rolstoel, weegt nog maar 50 kilo, en kan niet zelf naar de supermarkt.
Screen Shot 2015-05-15 at 14.22.59
With no resources at his disposal to get food and no one in mind to call for assistance, Blackmon made a desperate move and dialed 911 for help. “What I need is someone to get to the store and bring me some food because I have to eat something,” Blackmon said on the recorded call. ”I can’t do anything. I can’t go anywhere. I can’t get out of my damn chair.”
911-werknemer Marilyn Hinson beantwoordde het telefoontje en beloofde Clarence dat het goed zou komen. "Heb geduld, ik regel iets voor u." Daarna vroeg Marilyn haar baas of ze even een pauze mocht nemen zodat ze Clarence kon helpen. Ze kreeg meteen toestemming en ging snel naar de winkel. Daar kocht ze de producten waar Clarence om had gevraagd, en ze deed nog iets extra's: ze maakte ook heerlijke ham-boterhammen voor hem.
Screen Shot 2015-05-15 at 14.22.34
Clarence was er erg door geraakt. Hij hoefde zich geen zorgen meer te maken - in ieder geval niet voor de komende dagen.
Schitterend natuurlijk, maar wat er daarna gebeurde was zo mogelijk nog mooier. Toen andere mensen in zijn woonplaats hoorden dat hij het zo moeilijk had besloot iedereen om Clarence te helpen. 911 kreeg het ene na het andere telefoontje van mensen die graag iets voor hem wilden doen. Het resultaat?
Clarence's koelkast zit bomvol met allerlei boodschappen die anderen gehaald hebben. Hij krijgt zelfs hele maaltijden bezorgd.
[video width="632" height="352" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Cancer-Stricken-Veteran-With-No-Food-Who-Called-911-Gets-Abundant-Help-Clarence-Blackmon-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten