Drie keer raden welke Hollywood-superster terug is om dingen op te blazen

De ultieme actieheld van Hollywood is weer terug.

Nee, hij werkt niet aan weer een nieuwe film – hoewel er deze zomer nog wel een nieuwe Terminator-film uitkomt met hem in de rol van een ouder geworden Terminator – maar hij heeft wél een nieuw filmpje gemaakt voor YouTube waarin hij weer eens wat dingen opblaast.

Yep. Arnold Schwarzenegger is terug, precies zoals hij in de jaren 80 beloofde in de allereerste The Terminator. En hoe.

Vroeger was ik geen fan van de films van Schwarzenegger – vraag me niet waarom, ik kan het niet uitleggen – maar de afgelopen jaren heb ik de ene na de andere Schwarzenegger-film gezien. Ik heb ervan genoten. Nu beschouw ik hem als een van de grootste actiehelden uit de Hollywood-geschiedenis. Wat een held.

In het filmpje zien we dat Schwarzenegger behoorlijk ouder is geworden, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Hij heeft nog altijd een enorm charisma en een gezonde dosis humor. En dingen opblazen kan hij als geen ander. Bekijk de video:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. carthago

    Zou een held kunnen zijn tegen de kalifaatmonsters.

  2. LantR.fant

    Dit filmpje stond toch al eerder hier?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.