Voor deze dappere man is Taylor Swift niet alleen een zangeres. Ze heeft ook zijn leven gered

Geen categoriemei 17 2015, 13:00
We kennen de zangeres allemaal van haar pophits, maar voor Ronnie zal de muzikante altijd een nóg specialere plek in zijn hart hebben.
Dat muziek de kracht heeft te inspireren en het leven van mensen te verbeteren, dat weten we. Het kan een sombere dag opvrolijken of je even alle zorgen laten vergeten. Maar wat Ronnie Bower kan als hij de albums van Taylor Swift opzet, dat tart al het verstand. In 2013 werd hem namelijk door artsen verteld dat hij nog maar enkele maanden te leven had. Ronnie Bower woog namelijk 300 kilogram, en dat gewicht trok een zware wissel op zijn gezondheid.
Ronnie moest dus gaan afvallen. Maar hoe dat het beste te doen? Hij vond het antwoord bij de Amerikaanse zangeres Taylor Swift. De muziek bleek perfect om op te trainen en de kilo's eraf te laten vliegen.
De Taylortraining werkte: Ronnie is meer dan 190 kilogram afgevallen, en aangezien hij alle doelen heeft gehaald die hij voor zichzelf had beloont hij zichzelf met een heus bezoek aan een Taylor Swift-concert in juni. En wat zou het mooi zijn, als Taylor Swift hem dan ook persoonlijk ontmoet. Zijn trainer maakte een video om de wereld én de beroemde zangeres te laten weten wat voor presatie Ronnie heeft geleverd:
[video width="640" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/TaylorRonnies-weight-loss-journey.mp4"][/video]
.
Inmiddels is de video al meer dan een half miljoen bekeken en is Ronnie zélf ook een beetje een superster geworden.
Maar nog altijd droomt hij van zijn ontmoeting met de bekende. zangeres. Op Twitter is men ook al begonnen met de hashtag #ronnieweightloss om Taylor Swift attent te maken op de geweldige prestatie van Ronnie. En nu maar hopen Ronnie straks persoonlijk door zijn idool wordt toegesproken over twee weken! Duim jij ook mee voor Ronnie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten