Waylon schrijft emotioneel en persoonlijk Facebook-bericht gericht aan zijn puberende zoon

“Om 04.05 uur in de ochtend precies dertien jaar geleden kwam daar een heel klein ventje op de wereld nadat hij samen met z’n moeder een flinke strijd had geleverd.”

Zo kun je ook de 13e verjaardag van je zoon vieren:

Waylon blikt in een emotionele post op Facebook terug op de geboorte en het leven van zijn zoon. Hij verwelkomt de jarige Dylan (13) in de pubertijd.

“Om 04.05 uur in de ochtend precies dertien jaar geleden kwam daar een heel klein ventje op de wereld nadat hij samen met z’n moeder een flinke strijd had geleverd”, schrijft de geëmotioneerde zanger. “Dylan was je naam en mijn God wat was je prachtig…”

In een post op Facebook viert de bekende Nederlandse zanger het feit dat zijn chronisch zieke zoon Dylan 13 jaar geleden is geboren. Hij schrijft:

Na een aantal heftige maanden als huilbaby waren we de wanhoop nabij en wisten we niet meer wat we moesten doen om je pijn te verzachten totdat je in je 6e levensmaand bij de osteopaat kwam en langzaam werd je rustiger. De eindeloze rusteloosheid en pijn in je kleine tere lichaampje kwam langzaam ten einde en je bloeide op tot een heerlijk vrolijk ventje met oogjes om voor te sterven… Je hebt in dit korte leventje al een aantal dingen moeten bevechten maar zoals Hazes het zei “Leer wat je moet leren, dan ben jij degene die het laatste lacht”…

En: “Lieve Dylan vandaag is je verjaardag, 13 jaar het begin van de pubertijd! Ik weet dat je het goed gaat doen in dit leven, daar heeft mama voor gezorgd! Ik ben trots op je… Happy Birthday!”

waylon

Wat vind jij van deze Facebook-post van Waylon? Zou jij de verjaardag van je zoon zo publiekelijk vieren met zo’n emotioneel en persoonlijk verhaal?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. ktm690smcr

  emotioneel, persoonlijk,facebook?

 2. Terzo

  Wat is er eigenlijk mis mee de wereld te laten weten wat voor gevoelens je voor je kind hebt?

  Er zijn ook mensen die een boodschap achter een vliegtuig de wereld insturen, so what?

 3. ktm690smcr

  wil de wereld dat weten dan?
  is alleen je eigen in de belangstelling zetten.

 4. Formule

  Zwaar voor schut, echt verschrikkelijk!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.