Boze fietser in confrontatie met ontbijt etende automobiliste

“Ik heb in m’n leven wat verbazingwekkende dingen gezien tijdens mijn fietstochten, maar dit is wel het merkwaardigste!”

Een filmende fietser kreeg vandaag de verrassing van zijn leven, toen hij tijdens een fietstocht door het Engelse landschap een rode Land Rover passeerde. Toen de wielrenner door het raampje naar de bestuurder van de auto keek, kon hij z’n ogen niet geloven: terwijl de vrouw auto reed, hield ze in de andere hand een kom yoghurt havermout vast. Ze was met een lepel haar ochtendvitaminen aan het scoren, maar dat terwijl ze tegelijkertijd het voertuig probeerde te besturen.

Een levensgevaarlijke bedreiging van de verkeersveiligheid? De fietser vond in ieder geval van wel! Hij besluit daarom de vrouw onmiddellijk te confronteren met haar gedrag:

.

De wielrenner noteert ook het kenteken van de rode Land Rover en speelde deze door aan de politie.

De vraag die overblijft is natuurlijk: is deze mevrouw echt een gevaar voor medeweggebruikers? Wie ontbijt eet, kan minder goed op de weg letten. Maar aan de andere kant stond de auto vrijwel stil toen de boze fietser haar passeerde: valt het misschien wel mee met de onverantwoordelijkheid die de automobiliste verweten wordt, en reageert de filmende wielrenner overtrokken?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. carthago

    Een bakkie Griekse yoghurt moet kunnen tijdens het sturen, als je maar niet hoef af te slaan,dus…..rechtdoor totdat alles op is.

  2. H.Numan

    Ja Tim, alles is relatief. Kannibalisme is gewoon een verschillende smaak. Mannen en vrouwen bestaan niet, enkel mensen.

    Dit relatief waardeloze stukje had je ook niet hoeven te tikken. Of wel, want relatief gezien is iedereen uniek en een prinsje, niet waar?

    Inderdaad: niet waar. 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.