CNN spot ISIS-vlag bij homohuwelijk parade. Alleen is het geen ISIS-vlag

Homo-activisten steunen ISIS. Of toch niet?

Net als iedere Amerikaanse nieuwszender deed CNN onlangs groot verslag van de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof om het homohuwelijk te legaliseren. Of, beter gezegd: om legalisatie op te leggen aan alle 50 staten. Voor de beslissing was het homohuwelijk al legaal in 36 staten, nu overal.

Voor homorechtenactivisten een belangrijke overwinning (hoewel er kritiek op geleverd wordt door anderen). Zij stellen dat homo’s nu eindelijk overal in Amerika gelijke rechten hebben als heteroseksuelen.

Om de beslissing van het Hooggerechtshof (Supreme Court) te vieren werden er in verschillende steden gay parades gehouden. CNN was live aanwezig bij één zo’n parade waar men iets vreemds opviel: te midden van alle homovlaggen en -spandoeken liep er iemand rond met een ISIS-vlag.

Wat?

Screen Shot 2015-06-28 at 16.43.15

Buitengewoon zorgwekkend, natuurlijk, en ook nog eens ironisch. ISIS kwam gisteren namelijk in het nieuws omdat het vier homoseksuelen van een gebouw had gegooid; dit omdat zij homoseksualiteit als een grove zonde beschouwen, waar onder de Sharia de doodstraf op staat.

Geen wonder dus dat CNN meteen met het nieuws aan de haal ging. Een ISIS vlag bij een gay parade! Kon het nog erger?

Gelukkig bleek CNN ernaast te zitten. Er stonden namelijk geen Arabische letters op de vlag, maar allerlei seksspeeltjes.

Einde controverse.

Een vraag voor onze lezers: wat vinden jullie ervan dat iemand, blijkbaar geïnspireerd door de ISIS-vlag, zo’n gay pride vlag heeft gemaakt? Is het smakeloos of vindt u het juist wel een mooie sneer naar de extreem-islamitische organisatie?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. CJD

  Los van wat ik er van vind is dit een ontzettend domme actie. Hoeveel hysterie zou deze vlag daar kunnen creëren ? Maar goed dat het niet opviel door de menigte

 2. carthago

  Hele goeie sneer natuurlijk. Nu alleen rutte nog vragen die vlag mee te nemen naar het Europees parlement,maar die moed ontbreekt hem waarschijnlijk en ondertussen wel Geert bashen om z’n moed.

 3. carthago

  Ik meen overigens dat ik op de foto ook griezelstein ontwaar met over z’n hoofd een condoom in de vorm van een burqa .

  1. carthago

   Kan ie daar ook de grote lul uithangen.

   1. Daniel

    Als God het wil zal carthago de haat moeten overstijgen om plaats te maken voor een grote
    droom van vrede en beschaving.

    God wil ons zeggen dat de tijd is gekomen om samen voortaan de taal der beschaving te gebruiken.

    1. carthago

     Ik geloof ook in God en ik haat ook zoveel mogelijk niet ,maar ik ben ook niet van plan een insinuerende trol toe te staan leugens te verspreiden .

    2. carthago

     Ik droom dagelijks van vrede en beschaving ,en zie daarom met afgrijzen de volle bootjes aan land komen .

  2. Simon Brouwenstein

   Maak er geen obsessie van, beste Carthago, je reputatie op dit blog is al niet te best.

   1. CJD

    Hahaha haha ha, Simon beste Simon. Ik moet nageven dat je echt humor hebt. Als ik de threads doorneem lijkt jij zo een beetje het meest gehate persoon op deze blog XD.

    Ik heb trouwens zelf geen persoonlijke hekel aan je 🙂

   2. carthago

    Ik ga voor reputatieschade .

   3. Teun

    Carthago’s reputatie op dit blog is niet te best, Simon?
    Ben jij in je eentje dit blog?
    Zit jij alleen maar op dit blog vanwege een reputatie. Vind je dat zo belangrijk dan.

  3. Maaike

   Ik weet het carthago, Simon is nu eenmaal een stuk welbespraakter dan jij bent. En hij snoept een heleboel aandacht van jou af. Dus beste man,ga leuke andere dingen doen, want je voegt hier in ieder geval niets toe.

   1. carthago

    Elk voordeel heeft zijn nadeel, griezelstein zijn voordeel is dat ie zich onkwetsbaar opstelt ,het nadeel ervan is dat ie niet wijzer wil worden ,pritzel .

   2. carthago

    Ik hoef aan jou toch wel niets toe te voegen, pritzel ,dat doet griezelstein wel ,die vult alles wel voor je in,zo samen op het balkonnetje .

    1. carthago

     Bij griezelstein is de welbespraaktheid het doel, de inhoud is niet te pruimen.

   3. toetssteen

    @Maaike
    Wat moet dit statement betekenen? Dat mensen waar u en Brouwenstein het niet mee eens zijn moeten zwijgen? Iets met gedachtepolitie.
    Het kan me niet schelen hoe welbespraakt Brouwenstein vindt, het gaat om de homoseksuele medemens. Het is een prima teken om aan te tonen om ze maling hebben aan de islamitische scherpslijpers. Wat u en nog een stel lafbekken wenst is dat de homoseksuele medemens de kast maar in moet omdat u moslims aan hun gerief wenst te helpen.
    Bleh, wat valt u me tegen.

    1. toetssteen

     om aan te tonen dat. /tekst vloog eruit

   4. carthago

    Wat heb jij overigens een hoge burqa op van griezelstein,daar moet een speciale reden voor zijn al dan niet betaald.

    1. carthago

     Was gericht aan @maaike pritzel .

 4. Bromsnor

  CNN heeft veel blunders begaan.

  Sinds CNN van nieuwsvoorziening naar een soort activisten zender is getransformeerd (door het beleid van Jeff Zucker) is het achteruit gegaan met CNN. Dat blijkt ook uit de (slechte) kijkcijfers van CNN.

 5. V.K.

  -Deze vlag zou je eerder op het Witte huis verwachten, gister was het Wittehuis namelijk regenbooggekleurd.

 6. toetssteen

  Prima actie! Recht met die ruggen en steun de homo’s die nu door IS van daken dreigen te worden gegooid. Ze worden toch wel head first omlaag gemikt, ook al kruipt u op de knieën naar Mekka!

  Nooit toegeven, anders is de kast weer de enige optie, lijkt me niet wenselijk.
  Eens met Carthago en VK en minacht de kruipers.

 7. Beukman

  @Michael
  Nee hoor, niet smakeloos, in tegendeel. Hopelijk zien we binnenkort ook eindelijk eens islamitische dames in het straatbeeld verschijnen met hoofddoeken met daarop een fijn patroon van Geert-koppies.
  Dat is humor, dat is spot van de juiste soort. Weet alleen niet of het wel halal is.

  1. toetssteen

   @Beukman
   Mooi toch, ik wil ook weleens lachen. Prima actie! Ga het promoten Beukman! Terug naar de zeventiger jaren waar alles belachelijk werd gemaakt. Dit domme preutse en orthodoxe gezemel heeft me lang genoeg geduurd.

  2. V.K.

   -@Beuk,

   -Dat soort humor,van dat hoofddoek met G.W.. zal je dan ook nooit van z’n leven zien, je gaat je eigen vlag toch niet bevuilen.

   Dat hebben deze mensen van die gay? parade toch ook niet gedaan, hun eigen vlag bevuilen.

 8. carthago

  Heel moedig van die gay parader ,met vlag en wimpel. Het stikt namelijk in die londonse stad van de doorgedraaide moslimtokkies .

 9. Koos_Koets

  Dit klopt toch wel aardig met het bericht dat de isis-strijders allemaal homo zijn, en aids hebben
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/06/isis-onzichtbare-nieuwe-vijand-aids/

 10. Floris

  Maaike schreef:

  28 juni 2015 at 20:18
  .

  Ik weet het carthago, Simon is nu eenmaal een stuk welbespraakter dan jij bent. En hij snoept een heleboel aandacht van jou af. Dus beste man,ga leuke andere dingen doen, want je voegt hier in ieder geval niets toe.
  ————————————————————-

  En wat voeg jij hier eigenlijk toe, behalve de poedel van Brouwenzwijn uithangen?

  Je bent gewoon deerniswekkend, weet je dat?

 11. Nicky

  Btw ‘kruipers’ zijn m.i. juist degenen uit de massa(!) die steeds meer het homogedrag en zelfs homohuwelijken goedkeuren!
  Degenen die deze PRAKTIJK in het westen nog durven af te keuren, DAT zijn nog de echte helden van vandaag!

 12. Nicky

  @Toetsteen, sorry voor u was bovenstaande opmerking

 13. Nicky

  En hoe komt griezelstein steeds hier weer in de picture? Inderdaad, zijn god is welbespraaktheid met alle onecht kronkelgedrag dmv beleefdheidsuitdrukkingen.
  De aanhef ‘Mijn beste…’ enz is zoooo walgelijk en draaikonterig te noemen als het gaat om het beantwoorden hier van vredelievende, intelligente, wijze en elkaar respecterende reagerenden (niet: reaguurders, is wat anders).

  Het is (was, uit mijn herinnering want ik volg hem nooit meer) altijd dezelfde huichelachtige beleefde aanhef, ‘Beste…’, of ‘Mijn beste…’
  Dat doet me denken aan de correspondentie afsluiting in de Franse les, niets zeggend, maar wel verplicht: ‘Je vous pries, monsieur, avec mes sentiments distingués…’.
  Mag wel, maar het zegt niets. En helemaal niet als de ‘inhoud’ (meestal geen echte inhoud) van Brakenstein het tegenovergestelde is van vriendelijkheid en respect!

  Maar vervolgens met zijn hoogmoed in al zijn zelfbenoemde souvereiniteit die zelfde persoon te proberen in alle minachting neer te sabelen!?!

  En idd met prachtige vocabulaire en zijn draaigekonkel ons hier voortdurend probeert te vervelen met totaal onzinnig gepapagaai van linkse wegkijk moslims?

  En zo het knuffelfenomeen kanalje werd van o.a. “Maaike” – mocht hij die persoon w.s. zelf niet zijn. Want tijd genoeg heeft de opgeblazen blaaskaak, kwijlwortel, welbespraakte forumdesperado om ons blijkbaar blijvend (??! moderator?) hier te vervelen en zo de meer zwakkeren van geest (o.a. “Maaike”) te kunnen manipuleren.

  Ik ga uit van wat ik las tot ruim een maand geleden, immers daarna stopte ik om nog iets van deze leugenachtige zwetskous te lezen; alleen ik zie de hoeveelheid tekst Van Grauw Wauwelsteinsch en ook lees ik – m.i. de té vele – reacties op zijn schrijven.

 14. Mar

  @Nicky

  “En hoe komt griezelstein steeds hier weer in de picture?”

  Simpel, genoeg mensen die geen zelfbeheersing hebben en Simon continue opzoeken en aanhalen in bijna elke zin die ze schrijven.

  Waarom schrijft u bovenstaande reactie? Wat is het nut?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.