Dit meisje was te ziek om naar het concert van haar favoriete zangeres te gaan. Nu doet de politie iets hartverwarmends

Deze politie-agenten zijn écht je beste vriend.

Victoria heeft het syndroom van Down, wat op zich al moeilijkheden met zich meebrengt. Maar een jaar geleden merkte ze dat haar enkel pijn deed. Onderzoek van de dokter wees uit dat het dertienjarige meisje aan een zeldzame vorm van botkanker lijdt. Om deze reden is haar been onlangs onder de knie geamputeerd.

Screen Shot 2015-06-18 at 12.51.29

Het politiebureau besloot om Victoria een mooie verrassing te geven: ze gaven haar kaartjes voor een concert van Taylor Swift, haar favoriete zangeres. Helaas was ze te ziek om naar het concert te gaan en gaf ze de kaartjes aan haar zussen.

Screen Shot 2015-06-18 at 12.53.07

Maar daar namen de politie-agenten geen genoegen mee. Ze hebben samen met het dertienjarige patiëntje deze hartverwarmende video gemaakt, om Taylor Swift te vragen of ze met Victoria kan bellen of haar zelfs in levenden lijve kan ontmoeten als ze weer in de buurt is. Door de hashtag #TeamVictoria populair te maken, hoopt de politie de aandacht van de zangeres te trekken.

Wat zijn deze politie-agenten toppers dat ze dit meisje helpen met het verwezenlijken van haar droom! Met hun betrokkenheid zijn ze echt voorbeelden voor iedereen.

Bekijk hier de hartverwarmende video die de agenten samen met Victoria hebben gemaakt:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.