Rapper die ontzettend veel van zijn vrouw houdt leest dagboek... en grijpt vervolgens op magistrale wijze in

Geen categoriejun 28 2015, 20:00
Liefde is dieper dan het fysieke. Je houdt niet van het lichaam van een ander, maar van diens ziel, diens karakter.
Een rapper zag onlangs het geheime dagboek van zijn vrouw liggen. Omdat hij nogal nieuwsgierig was kon hij zichzelf niet bedwingen en las hij het.

"Het enige wat ik wil is dat we voor altijd verliefd op elkaar zijn"

Toen hij begon te lezen viel het hem op dat het geen gewoon dagboek was, maar een afvalboek. Zijn vrouw hield bij hoeveel kilo ze kwijt was en, belangrijker, hoe ze zich voelde.
luuurrvvvee
Daaruit bleek dat ze bijzonder ongelukkig was. Ze maakte zich ernstig zorgen over haar huwelijk (zou haar man nog wel bij haar blijven?) en was continu onzeker. Ze keek naar andere vrouwen en dan naar zichzelf; het verschil was opmerkelijk.

"Het maakt niet uit hoe je eruit ziet; ik houd van je vanwege je karakter."

Daar kwam nog eens bij dat ze vroeger slank en, in haar eigen ogen, erg mooi was. Nu, vond ze zelf, absoluut niet meer.
awe-love-2
Hoewel haar man graag wil dat ze afvalt - en zelf ook de nodige kilo's kwijt kan raken - vond hij het verschrikkelijk om te lezen dat ze zo onzeker was over van alles en nog wat. Dit is zijn vrouw - de liefde van zijn leven. Dit kon hij niet zomaar accepteren.

"Echte liefde kijkt niet naar gewicht."

En dus deed hij iets wat hij als rapper het beste kan: hij schreef een liedje voor haar. Het nummer is niet alleen bijzonder mooi, maar ook ongelooflijk inspirerend én het ultieme bewijs dat hij van haar houdt - hoe ze er ook uitziet.
luuurrvveeeee-2
Ook legt hij uit dat, als ze afvalt, ze dit moet doen voor zichzelf; om gezond en energiek te worden. Ze moet het niet doen voor hem - hij kijkt niet eens naar haar gewicht - en ook niet voor anderen.
Hieronder de romantische, mooi muziekvideo. Kijken verplicht.
[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Through-Thick-and-Thin-by-KHARI-480p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten