Trio overvalt wapenwinkel. Dan gebeurt er iets waar ze geen rekening mee hadden gehouden

Als deze gewone jongen ineens voor zijn ogen een overval ziet plaatsvinden, twijfelt hij geen ogenblik. De winkeleigenaren zijn hem nog steeds bijzonder dankbaar!

Joey Tapley was wat kogels voor z’n pistool aan het kopen, toen voor zijn ogen ineens een overval plaatsvond. Twee 16-jarige broekies kwamen onder luid gekrakeel de winkel binnen en roofden met veel misbaar enkele geweren van de toonbank en zetten het op een lopen.

Tapley stond aanvankelijk aan de grond genageld, maar kwam snel genoeg bij zinnen. “Mijn instincten namen het over,” verklaarde de 24-jarige jongen en achtervolgde de jonge overvallers. Uiteindelijk staat hij oog in oog met de eveneens gewapende criminelen. Hij richt zijn pistool op ze en waarschuwt ze eenvoudig, doch treffend: “Laat die geweren gevallen. De mijne is namelijk geladen.”

cc-kansas-1

De boeven twijfelen even, maar geven dan toe. Ze gaan er vandoor, maar hun vlucht was vruchteloos: de politie weet de raddraaiers niet veel later op te pakken. Gelukkig ook maar, en met veel dank aan de zelfverzekerde en niet bang te krijgen Joey!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.