Niks mis met borstvoeding in het openbaar. Hoe deze politica dat aantoont zal je flink versteld doen staan

Deze 38-jarige no-nonsense parlementariër is de moeder van een wolk van een baby, en is niet bang dat ook aan de wereld te laten zien.

Toen acht jaar geleden Victoria Donda Pérez verkozen werd in het nationale parlement van Argentinië, haalde ze in het land zelf al de voorpagina’s omdat ze het jongste Kamerlid was wat het land ooit gehad had. Maar de berichten die deze week door de internationale media galmden, zorgden voor een nog grotere sensatie.

Victoria werd namelijk in oktober van vorig jaar moeder van de vrolijke Trilce, en het kind heeft vanaf de eerste dag al een grote honger naar moedermelk. Toen Victoria deze week dan ook in het parlement zat wat in zitting was, besloot ze dat dan ook aan haar babydochtertje te geven. Foto’s van deze happening gingen in no-time viral en alle uithoeken van het internet over:

https://twitter.com/infobae/status/621815848093794304/photo/1

Er zijn veel mensen die vinden dat het ongepast is om in het openbaar kinderen borstvoeding te geven, maar Victoria heeft daar gewoon lak aan. Niet zo zeuren! Baby’s moeten eten, en er is niets gezonders of natuurlijkers voor handen voor baby’s dan moedermelk.

In de nationale vergaderzaal of niet, de kleine Trilce zal gevoed worden! En de kleine dreumes is daar ongelooflijk blij mee. Haters gonna hate:

11246370_10205866931224181_6959405487048263755_n

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Nicky

    Dat zie ik liever als een haartbaard die met zijn bolle boze ogen de wereld inkijkt.
    Wat is dat toch altijd vertederend te zien, moeder en kind. Er zijn nog veilige plekjes voor zo’n kwetsbaar kind!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.