Ze maakte een grapje over een fanfare, maar haar nichtje nam het letterlijk! Dan gebeurt er dit

Ze had nooit verwacht dat haar grapje zou uitlopen op een fantastisch concert!

Ann Trachtenberg werd behandeld tegen kanker en kreeg daarvoor chemotherapie in het ziekenhuis. Iedereen weet dat dat absoluut geen pretje is, dus Ann was reuzeblij toen de laatste chemobehandeling er bijna op zat.

Maar ze wist niet, dat haar buiten het ziekenhuis een fantastische verrassing wachtte. Ze had namelijk voor de grap gezegd, dat ze na haar laatste behandeling uit het ziekenhuis wilde worden begeleid door een fanfare. En Anns nichtje nam dat letterlijk: ze nam contact op met de fanfare van een lokale universiteit. En daarom kreeg Ann na haar laatste behandeling een bijzonder concert, recht voor de deur van het ziekenhuis.

Gelukkig werd het concert gefilmd, want het is echt prachtig om te zien en te horen:

 

Ook Anns dochter kon haar ogen en oren niet geloven. Op Facebook schrijft ze:

“Veel dank aan het ziekenhuis voor de fantastische zorg die ze mijn moeder hebben gegeven en aan de fanfare voor de perfecte felicitatie-muziek!”

Die bedankjes zijn zeker op hun plaats. Wat fantastisch om iemand op zo’n manier op te vrolijken! Hopelijk blijft Ann gezond en was dit ook echt haar laatste behandeling. Ze zal deze dag in ieder geval nooit vergeten!

Screen Shot 2015-07-21 at 20.41.17

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.