Zie de ontroerende blik in de ogen van deze 97-jarige vrouw als ze haar achter-achter-achter-kleinkind in de armen sluit

Zes generaties van één familie waren bij elkaar deze week. En dat leidde tot enkele hele bijzondere taferelen.

Dit soort foto’s zijn toch gewoonweg prachtig?

IF

In het midden van de foto zie je de 97-jarige Lois Hubbard, die aangereikt krijgt haar vier dagen oude achter-achter-achter-kleindochter Bonnie.  Ondanks dat de vrouw al op vergevorderde leeftijd is, en er gedurende haar lange leven heel veel heeft gezien heeft, blijft ze nog dolgek op baby’s. De anekdote die bij deze ontmoeting hoort is dan ook minstens zo ontroerend als deze bijzondere intergenerationele ontmoeting. Eén van de dochters van de oude vrouw zegt:

“Ze kreeg de baby vast en ik vroeg ‘wordt je arm moe?’  En ze zei ja, dus ik vroeg ‘Zal ik de baby dan wee nemen?’ en toen zei ze ‘Nee!’ Ze wilde haar nieuwe achter-achter-achter-kleindochter niet uit haar armen laten gaan. Ze houdt van baby’s en was zielsgelukkig deze baby te zien.”

Wat een plaatje, hè?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Dennis_WSPK

    Kunnen jullie niet stoppen met die irritante filmpjes en emo-verhaaltjes ? Ze interesseren mij geen donder en zijn vreselijk vervelend.
    Je ziet het tegenwoordig overal : “Dit en dit gebeurt en verbaas je over wat er dan gebeurt” of sensatie-belovende woorden van gelijke strekking. Bah, tokkieniveau waar ik op opiniesites van verschoond wens te blijven.

    Dagelijkse Standaard was leuk maar is nu afgezakt naar het niveau van het gemiddelde vrouwen-roddelblad met al die suffe emo-verhalen over zielige mensen met voorspelbare reacties.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.