Baby van Yolanthe wordt een jongetje!

Het eerste kindje van profvoetballer Wesley Sneijder en actrice Yolanthe Cabau-van Kasbergen lijkt een jongetje te worden, aldus verloskundigen. De twee kunnen hun geluk niet op!

Misschien wel het bekendste showbizzkoppel van Nederland – Yolanthe Cabau-van Kasbergen en voetballer Wesley Sneijder – hebben enkele maanden geleden tijdens de voetbalwedstrijd Nederland-Turkije aangekondigd een kind te verwachten. Nu, enkele maanden later, heeft het stel op Ibiza een zogeheten ‘babyshower’ gehouden. Dit is een feestje dat gegeven wordt vlak voor de bevalling, waarbij de kersverse ouders onthullen wat het geslacht is van het kind.

Alhoewel de twee stralende aanstaande ouders niks zeggen:

Zelf houdt het paar, dat hun eerste kindje samen in oktober verwacht, de lippen stijf op elkaar over het geslacht.

…is uit het één en ander toch op te maken dat het een Wesley jr. wordt:

Er heeft op Ibiza een babyshower plaatsgevonden, waaruit zou blijken dat Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau een zoon krijgen. Dat meldt Shownieuws vrijdagavond. Op de beelden van de organisator van het feest waren vooral blauwe attributen te zien.

[…] De geruchten dat er een jongen op komst is, gingen al eerder. Yolanthe rekende in een warenhuis, volgens een ooggetuige, blauwe kleertjes af.

De twee kunnen absoluut niet wachten totdat de baby geboren is. Om de voorpret alvast wat te versterken, heeft de actrice een zogeheten “4D-echo” laten maken. Dat heeft Yolanthe’s verlangen naar haar eigen kindje alleen maar aangewakkerd:

“Dan zie je dus écht het kindje. Heel bijzonder, toen dacht ik wel even: Ik wil je zo graag in mijn armen houden.”

Onze gok is verder dat Yolanthe een hele stoere mama gaat worden. Kijk maar eens naar deze trailer van een film die binnenkort uitkomt. Yolanthe speelt daarin de rol van een sexy diva, en schiet het hele magazijn van een machinegeweer leeg.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. WWW

  Wat een gruwelijk lelijke tattoo. Waarom doen mensen zichzelf zo iets aan? Moet je wel heel dom zijn, maarja, ieder zijn meug.

  1. borgpen

   Ja inderdaad, maar dat tongetje van Yolanthe maakt veel goed. Ik verheug me nu al op de bevalling en Bart, ik bedoel Tim ook neem ik aan.

 2. mijn-idee

  Nou wat heerlijk om te weten…Nu kom ik het weekend wel door in totale euforie….!!!!

  Jolanthe krijgt een jongetje…dat ik dát nog mee mag maken…mijn grootste wens is in vervulling gegaan…
  Nu kan ik gelukkig sterven…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.