Facebook-oprichter Mark Zuckerberg wordt vader! Komt de eerste Facebookbaby eraan?

Geen categorieaug 01 2015, 11:00
Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla hebben groot nieuws: laatsgenoemde is zwanger van het eerste kindje van het Facebookkoppel.
Mark Zuckerberg, de 31-jarige bedenker en eigenaar van Facebook, heeft groot nieuws. Op z'n eigen website, op z'n eigen timeline, kondigde de man aan dat zijn vrouw Priscilla al enkele maanden in verwachting is van een meisje. De twee hadden nog geen kinderen, en zijn er erg blij mee:
Heugelijk nieuws voor Facebook-oprichter MARK ZUCKERBERG en zijn vrouw PRISCILLA: ze krijgen een dochtertje. Dat heeft hij vrijdag op Facebook aan zijn ruim 33 miljoen volgers laten weten. „Het goede nieuws is dat de zwangerschap nu ver genoeg is om de meeste risico's uit te sluiten. We zijn hoopvol”, schrijft Zuckerberg.
De twee zijn dolgelukkig, maar laten het publiek ook weten dat het niet eenvoudig was om hier te komen. Zuckerberg vertelt dat Priscilla en hij al een paar jaar proberen een gezin te stichten, maar telkens geplaagd werden door miskramen:
"Toen we hierover begonnen te praten met vrienden, realiseerden we ons hoe vaak dit voorkomt -- hoeveel mensen wij kennen soortgelijke problemen hebben gehad, en dat ze bijna allemaal daarna tóch gezonde kinderen hebben gekregen
We hopen dat door onze ervaring te delen we andere mensen dezelfde hoop geven die wij hebben gevoeld, en het meer mensen zal helpen zich prettig genoeg te voelen hun verhalen ook te delen."
Maar deze kerngezonde baby? Mark heeft zo'n idee dat het meisje nogal wat trekken van zijn vader vertoont:
"In onze echo gaf ze me een duim omhoog "like" met haar handje, dus ik ben reeds overtuigd dat ze erg op mij lijkt."
Zuckerberg junior is zelf niet de enige die het nieuws prachtig vindt. De Facebook-status waarin de zwangerschap wordt aangekondigd, is door maar liefst 1,3 miljoen mensen geliked.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten