Dolgelukkige man denkt hij een Apple Watch krijgt. Maar in plaats daarvan krijgt hij het mooiste geschenk van zijn leven

Deze man denkt van z’n vriendin een groot en duur cadeau te krijgen voor zijn verjaardag. Maar hij plengt tranen van blijdschap als hij doorkrijgt hoe groot dat cadeau precies is.

Zoals wel meer mannen is ook de jarige Job in deze video een echte gadgetfreak. iPhone, iPad, en nu dus ook de Apple Watch: hij moet het allemaal hebben. Dus als hij op z’n verjaardag door z’n vriendin gevraagd wordt om z’n handen voor z’n ogen te doen terwijl hij een cadeau in z’n handen gedrukt krijgt, maakt z’n hart een sprongetje. ‘Een hele eigen Apple Watch… voor mij?’

Maar nog geen duizend Apple Watches zouden hem zo blij kunnen maken als wat er daadwerkelijk in de verpakking zit. Als hij uiteindelijk z’n ogen mag opendoen en z’n verjaardagscadeau uitpakt, ziet hij dan eindelijk echt wat z’n vriendin aan hem gegeven heeft:


.

Inderdaad! Deze man wordt een vader. Hoera! Veel complimenten ook aan zijn zwangere vriendin, die dit hele bijzondere verjaardagscadeau in elkaar sleutelde:

vlcsnap-2015-09-16-15h50m44s129

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.