Moszkowicz: VNL gaat niet samenwerken met partijen die massa-immigratie asielzoekers willen

Geen categoriesep 23 2015, 8:00
Hij zit nog niet in de Tweede Kamer, maar heeft al wel een breekpunt.
Bram Moszkowicz, de flegmatieke en charismatische politiek leider van VNL (VoorNederland), sprak gisteren op een bijeenkomst op de Universiteit Leiden die werd georganiseerd door de JOVD en de juridische faculteitsvereniging. Daar liet hij onder meer weten dat, als VNL in de Kamer komt en gevraagd wordt om samen te werken met andere partijen om samen een coalitie te vormen, hij dat niet zal doen als die partijen vreemdelingen in de huidige aantallen wil toelaten.
"Ik zou bereid zijn om uit coalities te stappen omdat ik echt bang ben dat er tussen die mensen lieden zitten die het normaal vinden om mensen te onthoofden."
In plaats van al die mensen naar Nederland te halen wil Moszkowicz dat ze in de eigen regio worden opgevangen. Toen hem gevraagd werd of dat 'in Turkije' betekent liet hij weten dat dit niet het geval is:
"Dat is nog te dicht bij ons."
Vervolgens liet hij weten dat vluchtelingen wat hem betreft in tenten in de woestijn horen te zitten. Deze zin werd met applaus ontvangen door de aanwezige studenten. Ze reageerden op gelijke wijze toen Moszkowicz PVV'ers "vrienden van Roemer" noemde omdat die partij in sociaal-economisch opzicht sociaal-democratisch of zelfs socialistisch is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten