Koning Willem-Alexander bezoekt zijn zieke Maxima in het ziekenhuis. Dit is wat de artsen hem zullen zeggen

Het gaat nog altijd niet van een leien dakje met de gezondheid van Koningin Maxima.

Koningin Maxima is nog altijd niet genezen van haar relatief ernstige nierbekkenontsteking die zij opliep op staatsbezoek in China. De problemen waren zo erg, dat de vrouw van het staatshoofd de reis eerder moest verlaten en met spoed werd opgenomen in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Da’s een flink eind vliegen vanaf de oostkust van het Aziatische China.

Inmiddels is het gehele bezoek ook afgerond en is ook Koning Willem-Alexander weer veilig in Nederland. Ondanks dat de vorst waarschijnlijk met een flinke jetlag kampt, verspilde hij geen moeite en reed meteen naar Den Haag. Een bezoekje aan zijn echtgenote was belangrijker dan bijslapen:

Koning Willem-Alexander bezoekt vanavond zijn vrouw koningin Máxima in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. De koning ging op visite na terugkomst van zijn staatsbezoek aan China.

Het bezoekje van de Koning aan het Haagse hospitaal is waarschijnlijk de eerste van velen. Royalty-deskundige Marc van der Linden legde in RTL Boulevard uit dat Maxima op aanraden van haar artsten voorlopig nog niet naar huis zal mogen:

De Koningin kan zich gelukkig gesterkt voelen door de gedachte dat heel Nederland achter haar staat. Maxima is namelijk met afstand het populairste lid van het Koninklijk Huis!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Wim

  De artsen zullen vertellen ze moet zo snel mogelijk weg hier want er staan maar zoveel dagen voor, zoek buren en vrienden voor de thuishulp.

 2. Gielah

  Wonderlijk, dat een artikel over een toch wel ernstige ziekte van onze koningin hier onder de rubriek ‘entertainment’ valt.

  1. Daniel

   Dat was ook wat mij het eerste opviel. Timmetje haalt de zaken nog wel eens door elkaar.

  2. Wim

   Het toch een sprookje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.