Raadslid Haarlem gearresteerd vanwege mishandeling buurvrouw

Geen categorieokt 26 2015, 13:00
Het Haarlemse raadslid Jan Baaijens van de lokale Actiepartij is zaterdag gearresteerd. De reden? Hij viel zijn buurvrouw aan met een ijzeren voorwerp.
RTV-NH (Noord Holland) is daarvan op de hoogte gesteld door Baaijens buurman, de echtgenoot van de vrouw die aangevallen is door het raadslid. Hoewel de politie de identiteit van de aangehouden man niet bekend wil maken bevestigt men wel dat er een 58-jarige man is aangehouden vanwege poging tot (zware) mishandeling. Baaijens is 58 jaar oud.
Screen Shot 2015-10-25 at 15.55.12
De Telegraaf legt uit wat er gebeurd is:

Baaijens zou zijn buren zaterdagmiddag op straat hebben belaagd. De 70-jarige buurvrouw raakte hierbij gewond aan haar hand en moest behandeld worden in het ziekenhuis.

Sjaak Vrugt, fractievoorzitter van Baaijens Actiepartij, zegt dat zijn collega inderdaad al enige tijd ruzie heeft met zijn buren. Sterker nog, volgens Vrugt is het slachtoffer van gisteren niet de enige buur met wie Baaijen overhoop ligt. Datzelfde zou gelden voor andere buurtgenoten.
Volgens de website van de Actiepartij houdt Baaijens zich bezig met de volgende onderwerpen:

Brandweer, politie en GGD, (water)sport, alles rond woonschepenbeleid en havenzaken, verkeer, openbaar vervoer, milieu, groen, afval en onderhoud.

Daarbij mogen mensen hem van alles en nog wat vragen over veiligheid, wat zijn specialisme is, aldus Baaijens zelf.
Dat laatste is natuurlijk niet zo gek aangezien hij nu zelf in aanraking is gekomen met de autoriteiten omdat hij het blijkbaar best wel normaal vindt om buurtgenoten flink in elkaar te rossen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten