Sabia neemt zoete wraak op al haar critici

De voetbalvrouw heeft een tijdlang in het verdomhoekje gezeten, maar haar sterren schitteren weer. Sabia kan weer lachen, en dat laat ze weten ook!

Enkele weken lang heeft Sabia Boulahrouz (inderdaad, Sabia Engizek heeft de naam van haar ex-man Oranje-voetballer Khalid Boulahrouz weer aangenomen) behoorlijk met de mattenklopper gehad van de pers en het publiek. Menigeen wilde maar niet geloven dat ze toch écht zwanger was, en vroeg zich verder af of de 37-jarige vrouw wel stabiel genoeg was om straks een nieuw kind op te voeden.

Het heeft z’n tijd nodig gehad. Foto’s van Sabia waarop ze met een beginnend buikje te zien is – wat dus betekent dat ze geen leugenaar is – hebben ongetwijfeld ook bijgedragen, alsmede het feit dat ze een mooi modellencontract heeft gesloten bij Mega Model Agency; een hele prestatie voor een vrouw die richting de 40 gaat.

De wereld lacht dus weer naar Sabia, en Sabia lacht – charmant als altijd – terug naar de wereld. Ze is gelukkiger dan ooit, en ook niet te beroerd om dat anderen te laten weten:

sabiainstaOp Instagram bedankt ze alle mensen die haar de afgelopen tijd hebben aangemoedigd of anderszins geholpen: “Bedankt aan iedereen voor zoveel liefde!”, schrijft ze in het Engels.

De nieuwe foto, waarop Sabia in stijlvol zwart is gekleed, lijkt ook een sneer te zijn tegen iedereen die haar de afgelopen tijd heeft afgekraakt of anderszins oneerlijk bekritiseerd. Het zal een domper zijn voor haar ex-vriend (en aanstaand vader) Rafael van der Vaart. De pers en het publiek zijn nu tegen hém gekeerd, omdat hij niks meer van zich laat horen tijdens Sabia’s zwangerschap:

Inmiddels krijgt Rafael de zwarte piet toegespeeld bij onze oosterburen omdat hij al tijden niets van zich zou hebben laten horen aan zijn zwangere ex, die eerder getrouwd was met Khalid Boulahrouz.

Sabia doet dus goede zaken in Nederland én Duitsland. Een nieuwe superster in de maak? Het zou zomaar kunnen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.