Dierenbeul wil een hond schoppen. Maar al snel krijgt hij zijn verdiende loon

Deze bruut bedenkt zich in het vervolg wel twee keer voordat hij een dier mishandelt.

Dierenmishandeling komt ook in 2015 nog steeds veel te veel voor. Ook in Nederland werden vorig jaar weer duizenden gevallen van dierenmishandeling gemeld. Gelukkig treedt de politie steeds feller op tegen dierenbeulen, en hangt deze mensen vaak een straf boven het hoofd – maar alleen als ze worden gepakt, en zelfs dan gaat er vaak een zeer langdurige rechtszaak aan vooraf. Helaas, maar het kan in de meeste gevallen niet anders.

Maar in deze bewakingsbeelden is een dierenbeul te zien die binnen enkele seconden zijn verdiende loon krijgt. Een hond loopt de kamer binnen en snuffelt een beetje rond. Al snel verschijnt er een jongen die van plan is om de hond een enorme schop te verkopen. Hij rent op de hond af om uit te halen, maar dan…

Bam! Net goed. Voortaan laat deze naarling het wel uit zijn hoofd om zomaar een dier pijn te doen. Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd en betert hij zijn leven na dit incident. Hij dacht dat hij een hond zou trappen, maar uiteindelijk hield alleen hijzelf er blauwe plekken aan over. Boontje komt om zijn loontje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Aa

    Dit is waarschijnlijk bij een internet cafe in de Filipijnen. Dus om te beginnen geen kamer maar een bedrijfsruimte. Hond komt van de straat en is ongetwijfeld een zwerfhond.
    Voor je het weet schijt zo’n hond je bedrijf onder. Dit heeft niets met dierenmishandeling te maken. Voor hetzelfde geld zit die hond elders in de straat even later in de kookpot. Want beste mensen, de heel armen in de Filipijnen eten nog steeds hond.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.