Als drie weeskinderen hun cadeautjes openmaken beseffen ze ineens dat ze hun beste Kerst allertijden beleven

Verrassing, verrassing! Dat is nog eens iets anders dan een iPad krijgen voor Kerstmis, nietwaar?

Weeskinderen en Kerstmis.. die combinatie heeft iets meelijwekkends, nietwaar? Kerstmis is een tijd dat je eigenlijk samen bent met je familie. Je even terugtrekken met je geliefden. Maar wat als je die nou niet hebt, zoals een weeskind? Heel sip. Dan ga je een eenzame kerst tegemoet..

..of toch niet? Deze drie weeskinderen leken zich klaar te maken voor precies zo’n kerstfeest, als ze in pyjama en al op de bank klaarzitten om cadeautjes uit te pakken. Maar wanneer het kerstpapier van de pakjes gaat zien ze ineens dat deze Kerstmis misschien wel de allerbeste Kerstmis van hun leven wordt. Ze krijgen namelijk geen LEGO, geen iPad, geen computerspel en ook geen tripje naar de Efteling.

Maar ze krijgen wél waar ze al hun hele leven op hopen: een eigen familie.

De cadeautjes bevatten namelijk getekende en volledig goedgekeurde adoptiepapieren. Deze kinderen krijgen dus waar ze al jaren naar hebben uitgekeken en wat voor vele andere leeftijdsgenoten zo’n normale zaak is: een papa en een mama. Hoera!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.