December is de maand van gezelligheid en cadeautjes, zeker als het aan dit bedrijf ligt

KPN gaat graag een stapje verder om je niet alleen te bieden wat je verwacht, maar ook juist wat je niét zou verwachten. Dit jaar hebben ze een paar cadeaus voor je klaarstaan die je maar al te graag in je schoen of onder de kerstboom vindt. Voor elke klant is er wat wils!

Zo krijgen klanten met een KPN-Mobiel abonnement maar liefst 2GB aan extra data. Je wilt natuurlijk niet dat het bekijken en delen van allerlei mooie filmpjes op Facebook een dure grap voor jezelf wordt, of wel? Dat zal je hiermee niet snel overkomen.

En over films gesproken: Er staat deze maand voor iTV-klanten een drietal films klaar die je niet wilt missen. Dummie de Mummie, Intouchables en Michiel de Ruyter bieden je allemaal een mogelijkheid tot een knusse, gezellige filmavond. Gratis en voor niets natuurlijk.

En als je dan toch samen bent is er niets leuker dan samen nog eens even terug te denken aan die mooie warme zomervakantie, en hoe kan dat beter dan met foto’s? KPN biedt voor iedereen met breedband-only nu de mogelijkheid om gratis een Albelli-fotoboek te laten drukken! Zo deel je zonder gedoe je bijzondere momenten met bijzondere mensen.

Je hoort het: KPN maakt het je deze feestdagen wel érg gemakkelijk om met de dierbaren in je leven verbonden te blijven. Want om die verbondenheid draait het uiteindelijk allemaal. En er is geen mooier cadeau dan dat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.