Dit meisje weet nog niet dat de Kerstman haar het beste cadeau van de wereld gaat geven. En dan…

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!

Kerstmis is een tijd om weer even met je familie samen te zijn temidden van de drukke hectiek van de rest van het jaar. Even een momentje geen stress, geen zorgen, maar gewoon genieten van elkaars aanwezigheid en van de winterse gezelligheid.

Maar wat nu als je vader er niet bij kan met Kerstmis? Wat nu als hij een soldaat is die uitgezonden is naar een ver oord, waardoor hij geen Kerstmis met je kan vieren? Het overkwam Jordynn, wiens papa maandenlang in het Midden-Oosten was.

Voor Kerstmis had Jordynn dan ook maar één wens: Kerst vieren met de hele familie. Maar goed… hoe moet de kerstman dat regelen? De man is bekend met het geven van cadeautjes; speelgoed, snoepgoed en misschien wat nieuwe kleren. Maar iemands vader bezorgen?

Nou ja, misschien is er toch een kansje

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.