Kunnen jouw kinderen zich ook niet gedragen in de supermarkt? Deze vrouw weet er wel raad mee

Geen categoriedec 18 2015, 20:00
Kinderen en supermarkten: het kan een vermoeiende combinatie betekenen.
We kennen het allemaal: onze kinderen zijn soms een blok aan ons been als we boodschappen doen. Zelfs als je geen kinderen hebt kun je je dat waarschijnlijk wel goed voorstellen. Hoe vaak heb jij je vader of moeder vroeger zelf niet de oren van het hoofd gezeurd als je per se die lekkere chocoladereep of die koekjes wilde?
Precies. Meestal ziet het er gewoon heel lekker uit, of staan de favoriete superhelden van je kinderen op de verpakking. Maar er zijn ook andere mogelijke redenen voor een zeurend kind.
Een erg begrijpelijke reden had Paul, het driejarige zoontje van Kimberly Grandinette uit de Verenigde Staten. Zijn broertje was namelijk ernstig ziek en moest bijna elke dag voor behandeling naar het ziekenhuis. Hierdoor werd het voor zijn ouders onmogelijk om Paul nog alle aandacht te geven die een kind, vooral op die jonge leeftijd, nodig heeft. En die frustratie kwam vooral naar boven in de supermarkt, wanneer hij ook nog eens te maken kreeg met ontelbare verleidelijke lekkernijen die hij uiteraard niet allemaal mocht hebben.
Bij de kassa toonde de kassière zich geïnteresseerd in het jongetje. De moeder legde uit dat haar andere kind ernstig ziek was, en dat Paul daardoor nogal van stuur was. De kassière wist wel wat de jongen zou kunnen opvrolijken: ze nodigde hem uit om eens achter de kassa te gaan zitten.
En wat denk je? Het jongetje vond het geweldig. Hij mocht helpen met het scannen van kortingscoupons (wat in de VS ongeveer een full-time baan is) en mocht de boodschappen van zijn moeder scannen. De vrouw legde het hem allemaal uit, en hij had de tijd van zijn leven. Het duurde maar even, maar toen hij en zijn moeder de winkel weer uit kwamen had hij een enorme glimlach op zijn gezicht. Hij had in ieder geval een onvergetelijke ervaring gehad.
En zijn moeder? Die plaatste uit dankbaarheid voor de vindingrijke kassière het volgende bericht op haar Facebook:
[embed]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=820086749070[/embed]
Dus, als jouw kind ook alles behalve braaf is in de supermarkt: vraag het deze vrouw of ze nog tips heeft!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten