Dit fastfoodrestaurant geeft klanten lege dozen mee. Dit is waarom dat tóch een mooie actie is

Over het algemeen kom je naar een afhaalrestaurant om weer huiswaarts te kunnen keren met vólle dozen. Maar deze aanbieder van snacks geeft ze juist leeg aan je mee. Gek? Dat valt wel mee hoor…

Het klinkt misschien als oplichterij of een vreemde situatie, maar wat de fastfoodketen Chick-fil-A doet is allesbehalve dat. Het restaurant dat grossiert in gefrituurde kippen merkt namelijk dat de klanten die bij hen aan de toonbank komen vaak zelf ook in iets grossieren: smartphonegebruik. De snackers maken het namelijk helemaal niet meer gezellig met elkaar, maar zitten alleen nog met hun smartphone te spelen tijdens het eten. Met elkaar praten is er niet meer bij, en dat is geen goede zaak.

Vandaar dat het restaurant nu de volgende dozen uitdeelt aan mensen die een kippetje komen ophalen:

12400848_933215466765363_5110379075744009823_n

Gezinnen die kip komen eten hoeven de doos dus alleen maar op tafel te zetten tijdens een maaltijd, en alle telefoons in die doos te doen. Op die manier kan er weer tijd voor elkaar en voor gezelligheid worden gemaakt en kan iedereen weer eens genieten van waar het echt om gaat: familie!

Degenen die daar in slagen hoeven het overigens niet alleen voor hun gezinsleden te doen: ze kunnen met het succesvol volbrengen van deze proef namelijk voor zichzelf een lekker groot ijsje winnen. Lekker!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.