Familiereünie van Yolanthe, met stralende Xess Xava in het midden

Yolanthe is in Nederland en weer tijdelijk herenigd met haar familieleden. Voor het eerst is ook pasgeboren zoontje Xess Xava mee!

Voor het eerst sinds de geboorte van het schattige hummeltje Xess Xava, mocht de baby mee op vliegreis! Samen met zijn moeder Yolanthe vlogen de twee van hun huis in Istanbul naar Nederland. Daar gingen de twee op familiebezoek. Iedereen was erg blij de kleine dreumes (en zijn moeder, natuurlijk) te zien:

12534638_1656347797951081_77882893_n

Yolanthe plaatste het kiekje op internet, waar behalve zij zelf en Xess Xava ook Jessey (de zoon van Wesley Sneijder die hij kreeg met een ex) en schoonmoeder Sylvia op afgebeeld staan. Dat het ‘one big happy family’ is, bewijst het commentaar wel dat Yolanthe bij de foto plaatste:

“Twee geweldige kleine jongens. Jessey en Xava, ik hou heel veel van jullie allemaal. En veel dank aan mijn schoonmoeder voor het zo gastvrij zijn.”

Dat laatste sloeg op het feit dat er nog even een extra feest werd gevierd voor de geboorte van Xess Xava:

Eerder plaatste het broertje van Wesley Sneijder, Rodney, een foto met een grote taart. Het kraamfeest in het ouderlijk huis van de broers Sneijder was blauw aangekleed. Het jonge gezinnetje is in Nederland voor de eerste tv-klus van Yolanthe na de bevalling in oktober. Zij presenteert woensdag live de Nationale Sekstest op RTL5.

Binnenkort dus nog meer Yolanthe! Wie geen genoeg kan krijgen van deze bijzondere dame en haar schattige kind, kan een kijkje nemen op het Instagram-profiel van de presentatrice. De ene na de andere foto van hummeltje Xess Xava verschijnt er.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.