Floortje Dessing maakt gehakt van Yolanthe

Geen categoriejan 14 2016, 12:00
Alle snoezelige foto's van baby Xess Xava ten spijt, weet Floortje Dessing de kersverse moeder tóch eenvoudig te verslaan.
Eén van de meest populaire vrouwen van Nederland op dit moment is ongetwijfeld.. Yolanthe! Sinds de geboorte van haar zoontje Xess Xava staat de voetbalvrouw in het middelpunt van de aandacht. Als zij dan op tv verschijnt, zijn de kijkcijfers dan ook sky high! ...toch?
Nou, dat blijkt wel mee te vallen. Er keken gisteravond maar 675.000 kijkers naar De nationale sekstekst, die door Yolanthe gepresenteerd werd. Het RTL 5-programma was daarmee maar matig bekeken.
Wat wel aansloeg was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het reisprogramma van Floortje Dessing. Op Floortje naar het einde van de wereld stemden maar liefst 1,7 miljoen mensen af:

In de nieuwe reeks van Floortje naar het einde van de wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde om mensen te bezoeken die een bijzonder bestaan leiden. Ze ervaart hoe het is om op zo’n ongewone plek te wonen door mee te draaien in hun dagelijkse leven. In de eerste aflevering reisde Floortje naar de uitgestrekte taiga van Mongolië.

Op het NOS Journaal na was Floortjes reisprogramma op NPO 1 zelfs het bestbekeken programma van de avond.
Volgende keer meer geluk dus voor Yolanthe. Misschien kan ze troost zoeken bij Sabia Engizek? Ondanks de veelvuldige verschijning van die (voormalige) voetbalvrouw in de media, wist ze het programma MindMasters Live niet tot een succes te maken. Het werd na enkele afleveringen al van de buis gehaald.. Dát zal Yolanthe in ieder geval niet gebeuren, want de sekstest van RTL was een eenmalige aflevering.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten