Heb jij kennissen of familieleden in Amerika wonen? Zij maken nu kans om maar liefst €1,1 miljard te winnen

Geen categoriejan 10 2016, 12:00
Voor mensen die meespelen met loterijen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is het momenteel nagelbijten geblazen. Ze maken kans op de grootste jackpot ooit.
Zat jij met nieuwjaar zenuwachtig in je achtertuin te kijken of de helikopter daar zou landen om je de postcodekanjer uit te reiken? Die spanning is nog helemaal niks vergeleken met wat aan kansspel deelnemende Amerikanen momenteel doormaken. Zij hebben kans om de allerhoogste jackpot allertijden te winnen, want het astronomische bedrag van $1,3 miljard dollar - omgerekend €1,1 miljard - zal binnenkort worden uitgekeerd aan iemand. Dan ben je in één klap rijker dan bijna alle filmsterren, alle popsterren en zelfs rijker dan de extravagant levende Kardashians. De spanning was dus om te snijden:

Miljoenen Amerikanen hielden zaterdagavond hun adem in en hun vingers gekruist om te kijken of ze de zes getrokken getallen goed hadden.

Ze moesten naast vijf getallen ook het zesde getal, de Powerball, op hun lot hebben staan. Ondanks de zeer kleine kans, 1 op 292 miljoen, trokken gelukszoekers naar benzinestations, supermarkten en sigarenboeren om hun getallen te kiezen. De Powerball kan in 44 staten worden gespeeld.

De hype was zo groot, dat zelfs inwoners van andere staten reisden naar naburige staten waar de Powerball wél gespeeld wordt. Ellenlange werden er gevormd bij deelnemende verkopers. En wie werd er beloond?
Lees maar:
https://twitter.com/CNBCnow/status/686070633080471556
Maar dat betekent niet dat iedereen tot in de lengte der dagen met lege handen staat, want aanstaande woensdag gaat men het gewoon nog een keer proberen:
https://twitter.com/CNBCnow/status/686075621395554304
Heb jij dus kennissen of familieleden in Amerika? Misschien moest je dan eens overwegen om ze een lot te laten kopen. Voor jou, of voor henzelf. Het zou je namelijk zomaar in één klap héél, héél rijk kunnen maken...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten