“Zielige” rapper Kempi moet 12 maanden achter de tralies wegens verboden wapenbezit

Kempi moet een jaar brommen wegens het bezit van 5,4 gram cocaïne en een automatisch vuurwapen. 

De beruchte rapper Kempi is veroordeeld tot 12 maanden celstraf, nadat het OM 15 maanden had geëist. Bovenop die 12 maanden komen ook nog eens 97 dagen, want Kempi is eerder vervroegd vrijgelaten. Nu hij weer in de fout is gegaan, moet hij die proeftijd dus ook alsnog uitzitten.

Screen Shot 2016-01-22 at 14.07.57

De rapper gaf eerder al toe dat hij het vuurwapen inderdaad in zijn bezit had. Volgens hem was het wapen bedoeld voor een videoclip, en had hij er verder geen bijbedoelingen mee. Het was simpelweg te lastig om een nepwapen te vinden, dus had hij maar een echt wapen aangeschaft voor de clip. Tja… Niet héél geloofwaardig.

“Het echte wapen was het enige dat ik op dat moment kon vinden” – Kempi

De celstraf is een grote klap voor Kempi, die volgens zijn advocaat juist bezig was om zijn leven op de rails te krijgen. Kempi was onder meer van plan om een nieuw album uit te brengen, en zijn carrière zou worden geschaad met een lange celstraf. Advocaat Frijns betoogde dat er door veel mensen in Kempi is geïnvesteerd, maar dat argument vond geen weerklank bij de rechter. Kempi komt immers alsmaar weer in aanraking met justitie.

Kempi was bij de uitspraak aanwezig. Hopelijk is hij niet al te zeer geschrokken van de celstraf, en blijft hij het leven van de zonnige kant bekijken. Een celstraf is vast alleen maar goed voor zijn imago als stoere gangsterrapper, en helpt hem dus alleen maar met zijn imago! Na het uitzitten van zijn straf kan Kempi zijn glansrijke carrière succesvoller oppakken dan ooit tevoren. In deze clip uit 2007 zit hij ook al in de cel, dus Kempi is wel wat gewend.

Veel succes met het uitzitten van je straf, Kempi!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Ruud562

    Wie zou nou in zo’n figuur willen investeren? De maffia?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.