Deze fans zitten met samengeknepen billen voor de tv. Wint Leonardo zijn Oscar? En dan...

Geen categoriefeb 29 2016, 19:00
De spanning was om te snijden gisteren. Ging Leonardo DiCaprio nu eindelijk die Oscar winnen of niet? Zijn fans zaten nagelbijtend voor de buis. Toen kwam het moment....
Het moment dat de Oscar voor 'Beste mannelijke hoofdrol' dit jaar zou worden uitgereikt, was een ogenblik waar al maandenlang naar uitgekeken werd. Voor de zoveelste keer was topacteur Leonardo diCaprio genomineerd, en - tot dusverre - al even zoveel keer ging de Hollywood-ster weer met lege handen naar huis.
Dit jaar werd alles anders, zeiden ze. Dit jaar ging Leonardo die Academy Award wél winnen. Maar ja: je weet maar nooit. Er kan altijd iets onverwachts opdoemen... toch?
Thuis voor de buis zat een trouwe schare fans, die de ontwikkelingen van de prijzenshow nauwlettend in de gaten hielden. De spanning was om te snijden, dus toen de presentatrice aankondigde dat Leonardo z'n award daadwerkelijk had gewonnen, kon het feestje ook pas écht goed losbarsten:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/02/vededown_facebook.com_468795813318601.mp4"][/video]
Gefeliciteerd, en... houd de boel wel een beetje heel, hè?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten