Geen tolerantie voor extremisme: Rotterdam moet banden met de afgrijselijke Essalam moskee vandaag nog doorsnijden!

Geen categoriefeb 25 2016, 13:00
De gemeente Rotterdam moet de banden met de Essalam moskee onmiddellijk doorsnijden.
Deze moskee wordt gerund door mensen die iedereen die iets van kritiek uiten op de islam -- en zelfs op de radicale islam -- de oorlog. De moskee wordt gerund door mensen die zich actief verzetten tegen de westerse manier van leven en die ons mooie land helemaal willen islamiseren.
Het ultieme bewijs van hun radicale achtergrond is dat ze onlangs een poster hebben verspreid waarop Geert Wilders, Ahmed Marcouch en Halbe Zijlstra omringd -- en dus vergeleken -- worden met massamoordenaars zoals Anders Breivik.
Leefbaar Rotterdam raadslid Tanya Hoogwerf vindt dat terecht onacceptabel:

"Hoe kun je zo’n lont in een kruitvat stoppen? Hoe haal je het in je hoofd om in de kwetsbare tijd waarin we nu leven zo’n vergelijking te maken? Hiermee zeggen ze simpelweg tegen alle jongeren dat iedereen die kritiek op je heeft een terrorist is."

De poster is ondertussen ingetrokken -- onder meer omdat bepaalde sprekers dat noodzakelijk vonden -- maar het bestuur van de moskee staat er eigenlijk nog steeds achter. Imam Azzedine Karrat legt uit:

"Op de flyer staan tien foto’s die juist een divers palet aan personen laten zien die op enige wijze kritiek hebben geuit of zich hebben afgezet tegen de islam of een deel van de islamitische gemeenschap."

Dus als je kritiek uit op de islam of immigratie ben je automatisch vergelijkbaar met Anders Breivik? Dat is wat de imam hier zegt.
Dat is niet alleen bespottelijk, maar ook volkomen onacceptabel. Deze man hoort niet thuis in Nederland, en al helemaal niet als imam van een invloedrijke moskee waar veel moslims elke vrijdag langskomen om te bidden. Ik wil niet eens weten wat ze te horen krijgen tijdens de wekelijkse preek van de imam.
Het ergste van dit alles is dat de moskee banden heeft met de gemeente: de moskee is zogenaamd namelijk een partner in de strijd tegen radicalisme.
Lekkere partner om te hebben: Een groep mensen die alle critici wegzet als massamoordenaars. Heel gek, maar op de één of andere manier denk ik dat ze hierdoor juist meer, niet minder jonge moslims radicaliseren. Of mogen we dat tegenwoordig niet zeggen omdat het niet politiekcorrect is?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten