Zet ze eruit! Criminele immigranten terroriseren Duitsland

Geen enkel Europees land kan en mag dit soort wangedrag accepteren.

Volgens het Gatestone Institute hebben immigranten vorig jaar meer dan 400.000 misdrijven gepleegd in Duitsland. Sterker nog, waarschijnlijk zijn dat er veel meer: de cijfers uit de grootste provincie, Noordrijn-Westfalen, zijn er namelijk niet in meegenomen. En dat terwijl daar de meeste mensen én de meeste immigranten wonen. De grootste stad van die deelstaat is Keulen; dat is waar duizend immigranten tijdens het afgelopen nieuwjaarsfeest duizend of meer vrouwen misbruikten.

André Schulz, de voorzitter van de associatie van criminele politie, zegt:

“Jarenlang is dit soort informatie achtergehouden voor de Duitse bevolking. De burgers worden voor de gek gehouden. In plaats van de waarheid te vertellen probeert de overheid zijn verantwoordelijkheid te ontduiken en krijgen gewone burgers en de politie de schuld.”

In 2015 werden er 208,344 misdrijven opgelost die gepleegd werden door immigranten. Dit betekent dat migranten elke dag 570 misdrijven pleegden, of 23 misdrijven per uur. Dat is elke 3 minuten één misdrijf door een immigrant.

Dat is erg, maar het wordt nog erger. In Duitsland worden ongeveer 50% van de zaken opgelost. Het is dus bijzonder realistisch om ervan uit te gaan dat immigranten in totaal meer dan 400.000 misdrijven hebben gepleegd (de helft opgelost, de helft niet), wat neerkomt op meer dan 1100 per dag of bijna 50 misdrijven per uur.

Vervolgens wordt het nog vreselijker. Drie van de 16 deelstaten worden namelijk niet betrokken bij de cijfers. Eén van die deelstaten is Noordrijn-Westfalen, de deelstaat met de grootste bevolking én de meeste immigranten. Ook de cijfers uit de tweede stad van Duitsland, dat is Hamburg, en Bremen ontbreken.

En voor mensen roepen dat de vluchtelingen daar niets mee te maken hebben: het aantal door immigranten gepleegde misdrijven is in 2015 met tachtig procent (80%) toegenomen. Je moet wel bijzonder naïef zijn om te geloven dat de ‘vluchtelingen’ daar geen enkele invloed op hebben gehad.

Ondertussen staan er nog 8 tot 10 miljoen vluchtelingen te trappelen om Europa binnen te komen, veel van die vluchtelingen willen graag naar Duitsland, waar de multiculturele Angela Merkel geen genoeg kan krijgen van geïmporteerde misdadigers die na binnenkomst gewone Duitse burgers massaal terroriseren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Nicky

  Nieuwe straatnaambordjes in Duitsland: MERKELMUSSWEG

  1. Wachteres

   @ Nicky 😀

 2. toetssteen

  Ow my, Jole zit op de pot! Heeft die nare Boekestijn toch gelijk!
  Gruwelijke cijfers trouwens.

  En voor de meelezende simpletons, ja de grefo’s doen ook soms stoute dingen en die boeren zijn ook niet mis. Maar is dat een reden om er nog meer bij te halen? Dacht ’t niet.

 3. V.K.


  In plaats van de waarheid te vertellen probeert de overheid zijn verantwoordelijkheid te ontduiken en krijgen gewone burgers en de politie de schuld.”
  –aldus André Schulz, de voorzitter van de associatie van criminele politie.

  -CijferpoetserSchulz heeft er als politie-agent geen zin meer in om namens de regering op de gewone vreedzame burger welke protesteert onder de overlichte dom in te hakken.

  -Ben er van overtuigd dat Schultz nooit met de werkelijkheid,van welke hij al jaren weet van heeft, naar buiten was gekomen wanneer de politie alleen doet wat het moet doen namelijk de vluchtelingen beschermen tegen agressief rechts tuig welke zich ophoud rondom asielcentra.

 4. zomaar

  beter is en blijft , om de poorten van Europa te sluiten , en alle nu aanwezige immigranten terug te sturen naar het Midden-Oosten.

  waar zij hun religie naar hartenlust kunnen en mogen beleven , als wij goed kijken zijn de oorlogen en onrusten ontstaan en worden gevoed door deze religie !, of doctrine zo je wilt .

  de mensen daar vluchten niet voor het barbaarse (de islam), dit nemen zij immers mee en eisen van ons dat wij hun religie erkennen , accepteren, en eigen gaan maken , (dus ons ook bekeren tot de islam), de gevolgen zijn duidelijk als wij naar die samenlevingen kijken waar de islam door 80% van de bevolkingen beleden wordt .

  voor anders gelovigen , of niet gelovigen is dan geen plaats meer , (dus ook niet voor het linkse fascisme, zoals ik dat ken ), afin de rest 20% van de bevolking is daar gedoemd om te leven in armoede , als een soort slaaf .

  tjs en onze linkse (Internationale Sociale (Multiculturalisme )) , blijven bij hun standpunt dat de islam een verrijking is voor op onze westerse waarde .

  wat mot ik daar mee ?, met lieden die mij en mijn gezin moet willig naar het offerblok van de islam brengen .

 5. Krijgsman

  Ach, het Gatestone instituut, dan zit het wetenschappelijk wel snor.
  Als E.J. Bron het ook nog bevestigt kunnen we zonder twijfel stellen dat het keiharde feiten betreft.

  1. zomaar

   krijgsman , hierin kan ik mij vinden .

   http://www.trouw.nl/tr/nl/36361/Vluchtelingen/article/detail/4248723/2016/02/21/Europa-kan-deze-immigratie-niet-aan.dhtml

   een realistische kijk , hoe onze samenleving ten grave gedragen wordt , door het linkse gepeupel .

   1. Krijgsman

    Ik kan me hier, met een kanttekening hier en daar, ook wel in vinden. De grote vluchtelingenstroom plaatst Europa voor grote problemen en we kunnen ook niet onbelemmerd mensen blijven opnemen. Je bent naïef als je dat ontkent.

   2. Wachteres

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Duitse-politiebond-criminele-groepen-terroriseren-asielcentra-2694196W/

    En hier: komt van de Duitse politiebond. Maar ja, dit artikel heeft ook op de site van Bron gestaan dus ik heb – tezamen met Simon – zo mijn twijfels.

    Die Duitse politiebon; misschien hebben ze hun info wel van Gatestone. Die kunnen wel zeggen dat zij een gerenommeerd instituut zijn, maar Simon denkt daar anders over.

  2. V.K.

   -@Simon,

   -Vind je het niet schokkend dat na Nordholt er nu in Duitsland een politieman is opgestaan welke zich zorgen maakt dat burgers en politie de schuld in de schoenen krijgt geschoven door de politiek?

   1. Krijgsman

    Wie is Simon?

    1. V.K.

     -@Simon, kijk eens aan,

     -Ik zie dat je geen zin hebt om te discusseren, je liever cijfers tot achter de komma in twijfel wil trekken dan te praten over politie-agenten welke het niet meer pikken dat zij het falen van politiek beleid in de schoenen krijgt geschoven door dezelfde politiek.

     -Dat het in de eerste instantie het goedbedoelde oppoetsen van cijfers is uitgelopen op beleid van bestuurders waar de burger nu de rekening van krijgt gepresenteerd.

   2. Krijgsman

    Politieagenten moeten hun werk doen en niet zeuren. Politici beslissen en zij worden betaald om de rommel op te ruimen.

    1. V.K.

     -@Simon,

     -er zijn verdomt weinig politici welke klaarstaan om publieke verantwoordelijkheid af te leggen betreffende het terechte politie optreden tegen demonstranten welke een varkenskop dragen.

     -De politie moet haar werk doen, maar het is de taak van politici om het politie optreden publiekelijk te verantwoorden, daar schort het de laatste tijd nogal aan Simon.

  3. cmsuijkerbuijk

   @Krijgsman
   Wat zeur je nou weer over Bron?

 6. Nicky

  Vr: “Wie is Simon?”

  Antw: ‘Simon (krijgsman hier) is een gesubsidieerde linkse, bekakte en achterlijke naarling die wéét dat hij destructie, haat en voor iedereen hier – uitz. nog steeds voor de moderator – uiterst klaarblijkelijke domheid zaait en dat iedereen hier hem totaal niet voor 100% acht. Zeker wat zijn IQ, laat staan zijn EQ betreft. Integendeel, het is een kankergezwel dat bij ieder gezond discussiforum allang eruit gesneden zou zijn geworden geweest.

 7. Michael van der Galien

  Mensen, ik lees regelmatig mee en het lijkt me dat jullie Krijsman prima aan kunnen. Wel een kleine waarschuwing voor de heer Krijgsman: het kan zomaar zo zijn dat we je binnenkort even in de koelcel zetten als je je medeforumgenoten niet op een wat betere manier behandelt.

  1. Wouters

   Belachelijke reactie op het gênante af.
   Krijgsman kan zeker beticht worden van provocatie, maar heb ik nog nimmer, en ook niet in de huidige draad, kunnen betrappen op onbehoorlijk taalgebruik, bedreigingen of een andere ontoelaatbare vormen van discussievoeren. Een koelceldreigement getuigt louter van fascistische trekken die niet passen bij een medium dat zich graag identificeert met vrijheid van meningsuiting.
   Absoluut belachelijk. Ga u schamen.

   1. Wachteres

    Ik zou toch maar eens goed de reacties van Krijgsman Simon opnieuw gaan lezen. @ Wouters.

    Bij gebrek aan argumenten – want die komen dan niet – boort hij zijn opponenten op allerlei manieren voortdurend de grond in. Zijn het niet de reageerders dan zijn het wel andere sites die keer op keer neergehaald worden.

    Wij zeuren toch ook niet steeds maar weer over Joop of Krapuul om maar een paar linkse sites te noemen?

    1. Wouters

     Ik kan mij geen reactie van Krijgsman herinneren, die niet door de beugel kan in een normale, zij het felle, discussie. Maar misschien zou jij zo vriendelijk willen zijn even een linkje bij te voegen naar een ontoelaatbare reactie gedaan door Krijgsman?

     Daarnaast snap ik dat je het vervelend vindt, dat je met enige regelmaat de grond in wordt geboord door Krijgsman. Maar dat is echt jouw probleem. Ik zie niet in, waarom DDS zich zou moeten vermoeien met jouw emotionele gesteldheid, maar allicht dat Van der Galien daar een andere mening over heeft. Ik hoop echter van niet.

     Tot slot is het ieders goed recht om allerlei bronnen van nieuwsgaring te bekritiseren. In tegenstelling tot jouw zojuist gemaakte claim, wordt Joop er wel degelijk met enige regelmaat met de haren bijsleept de discussie in. Maar dat is prima. Meningen en media die meningen uiten zijn nou eenmaal niet heilig.

     1. Wachteres

      Ik de grond in worden geboord door Simon? Je maakt zeker een grapje.

      Dat betekent voor mij dat hij met vernietigende argumenten komt en niet met: “Wachteres komt weer met Bron aanzetten”. Na tien keer weet je dat ook wel.

      Zijn gedrag is daarom zo irritant voor de meesten, omdat hij bij hen alleen maar met ‘dom’ en ‘taalfouten’ komt.

      Echte tegenargumenten heb ik bij hem nog niet gezien.

      En ook veronderstel ik niet dat Van der Galien zich bezig houdt met mijn emotionele gesteldheid. Wat Simon betreft heb ik daar geen problemen mee, ik vind hem alleen maar een heel vergelend mormel dat ik zelf wel aan kan.

   2. Julius

    @Wouters

    M vd G heeft hier wel vaker een handje van als een bron van hem in twijfel wordt getrokken, onderbouwd met feiten. De reden die hij dan echter aanvoert lijkt op iets anders. Mij is voor een aantal jaren terug hetzelfde overkomen. Ik kreeg een ban met als reden onbehoorlijk taalgebruik of zoiets dergelijks terwijl je me nooit (toen niet en nog steeds niet, dat krijg je van huisuit mee) op schelden of dergelijke kunt betrappen.
    M vd G kreeg het behoorlijk voor de kiezen omdat zelfs mijn “tegenstanders” de ban belachelijk vonden (dàt waren nog eens tijden) en ervoor pleiten om mijn ban ongedaan te maken.
    De volgende dag was mijn ban alweer opgeheven.

    Dus….. noem het niet tegen kritiek kunnen de aard van het beestje.

   3. Beukman

    @Wouters
    Eens.
    Stel je je een bejaardentehuis voor. Er zijn twee ramen waardoor je naar buiten kan kijken. Alle bejaarden zitten de hele dag samengepropt voor het ene raam de buitenwereld te bespreken.
    Dan komt er een nieuwe bejaarde in het tehuis. Die vindt het uitzicht door het andere raam eigenlijk veel fijner, en neemt daar dan ook plaats.
    “Provocateur…. provocateur”, hoor je de samengepropte bejaarden onderling brommen. Sommigen besluiten naar de directie van het tehuis te stappen, om die ene bejaarde te laten verwijderen.
    Gelukkig is de directie niet helemaal gek. “Als jullie niet onmiddellijk ophouden, laat ik jullie er allemaal uitzetten, op die ene na”, roept hij boos.

    Zó pak je dat aan!

 8. Nicky

  Vr: “Wie is Simon?”

  Antw: tevens beukman. Kenmerken zie ‘krijgsman’ maar dan w.s. nog een stap lager in de domeinen van de hel. Niet alleen IN het vuur, maar een bron van het vuur.

  1. Beukman

   Wat een prikkelend stukje experimentele poëzie, @Nicky! Zo kernachtig en tegelijk zo subtiel gelaagd. Hoe lang heb je eraan gewerkt, en hoe veel subsidie heb je ervoor ontvangen?

 9. V.K.

  -Het is nogal naïef om een fascist om een voorkeursbehandeling te vragen, vind je niet Simon?

 10. Wachteres

  Hoe kun je dit nu zeggen, Michaël!? Die zielige vluchtelingen: ten eerste zijn ze gefrustreerd, vooral seksueel, maar daar hebben we al een oplossing voor gevonden:

  http://revu.nl/nieuws/zwembadhandleiding-moet-seksueel-gefrustreerde-vluchtelingen-in-duitsland-koest-houden/

  En dan is het toch ook zo, dat autochtone mannen ook wel misdrijven plegen, dus waar hebben we het over.

  Ik bedoel: de linkse redenering klopt echt wel [ik heb er althans veel van geleerd]; als ik vluchtelingen in huis zou hebben en die zouden één van mijn dochters – of allebei -verkrachten en mijzelf in elkaar slaan en verder de gouden ketting en de armband dat ik van mijn moeder geërfd heb stelen, dan is nu mijn reactie:

  Ach, mijn zoon heeft ook wel eens een koekje uit de trommel gejat en van ome Jan wordt ook wel gezegd dat hij niet vies van de meisjes is en een neefje gaf mijn kleindochter laatst nog een tik. Zo is het toch?

  Trouwens Merkel heeft gezegd dat de nieuwkomers niet gestraft mogen worden als ze iets uitvreten, waarschijnlijk omdat ze al zo zielug zijn.

  Het is al bekend dat de vluchtelingen de politie uitlachen, ze weten dat die hen toch niets kan maken en teruggestuurd worden ze ook niet.

  De logica is volledig zoek; sinds wanneer is het niet meer mogelijk en acceptabel dat wij ongenode gasten die zich gruwelijk misdragen het huis/het land uit trappen?

  Dit tuig komt straks in de maatschappij terecht, natuurlijk hebben zij van tevoren wel een boekje met instructies gekregen wat in ons land wel en niet is toegestaan.

  Dat zal hem helpen, vooral omdat wij naar hun opvatting ongelovige honden zijn, die het verdienen om op allerlei manieren ‘gepakt’ te worden.

  De EU en onze regeringen zijn verantwoordelijk als dit op allerlei manieren uit de hand gaat lopen. Maar ik ben bang dat hun geweten allang dichtgeschroeid is.

 11. Ni28

  Idealisme van de ontwikkelde wereld versus de realiteit van de dag. Blijf nuchter en houd je bij de feiten. Die zijn een ware beproeving voor de idealisme.

 12. nick

  Vanavond een interview met Wilders bij de NOS op tv.

  “De PVV-leider realiseert zich dat partijen om te regeren zullen moeten geven en nemen, maar hij wil alleen regeren als de PVV op belangrijke punten zijn zin krijgt. Wilders is bang voor het voortbestaan van het vrije Nederland. Hij wil de islam terugdringen uit het dagelijks leven en daarbij gaat hij geen water bij de wijn doen, zegt hij. ,,Als de islam meer voet aan de grond krijgt in West-Europa, is er geen vrijheid meer en valt er niks meer te kiezen.”

  Kijk daar hebben we wat aan!
  Zeker weten op wie je moet stemmen want je weet ook zeker dat alle andere partijen liegen en bedriegen en hun verkiezingsbeloften ( die nu al begonnen zijn) de dag erna in de prullebak gooien en braaf de ondemocratische dictaten van de EU volgen.
  Dat gaat Wilders dus niet doen, zoveel is wel zeker!

  Dat is ook de enige oplossing! De Islam op alle mogelijke manieren terug dringen, hard nodig en geen tijd te verliezen.

  Denk aan onze kinderen en kleinkinderen, die gun je toch ook een vrije maatschappij zonder de ellend en bedreigingen die nu over ons gestort wordt!
  En bedenk je daarbij dat jij dat mede hebt veroorzaakt indien je aan de foute kant staat, dat het jouw schuld is en dat je beter had kunnen weten.
  Bedenk je dat, voor het echt te laat is!

  1. zomaar

   nick , mijn ervaring met de linkse denker of stemmer is , dat zij op korte termijn kijken wat er voor hen te halen is 1, (wie kent ze niet in de straat of buurt , die folders hebben hangen van de SP, PvdA, GroenLinks, VVD, CDA, D66 , ect , ect ) , partijen die hun stemmers veel beloven aan subsidie (gemeenschappelijk opgebrachte) gelden.

   vele onder hen kraaien de partij bonze na , b.v over de vergrijzing , kapitaal doet het ook goed onder hen , nivelleren willen zij !, zelf thuis op de reed blijven zitten en de harde werker uitkleden !.

   tja deze mensen blijven helaas stemmen op deze weg geef partijen , (liever schrijf ik op deze afbraakpartijen ), niet wetend of willen weten dat hun kinderen of kindskinderen hiervoor de rekening krijgen gepresenteerd, op hun latere leeftijd .

   ook de sociale pot , of het kapitaal raakt op met weggeven , zelf denk ik dat het echte kapitaal verdwijnt uit deze rode sociale samenleving , vol van knuffelaars .

   in ieder leeg is leeg , en op is op , en dan komt de rekening !!.

 13. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/22/duitse-deelstaat-niedersachsen-houdt-31-burgerwachten-in-de-gaten/#more-110561

  Duitse deelstaat Niedersachsen houdt 31 burgerwachten in de gaten

  “Sinds de overvallen op vrouwen in de Oudejaarsnacht in Keulen zijn er in de Duitse deelstaat Niedersachsen meer dan 30 burgerwachten in het vizier van de veiligheidsautoriteiten terechtgekomen. In de hele deelstaat zou op dit moment sprake zijn van 31 desbetreffende groeperingen, waarvan de meeste tot nu toe alleen actief zijn op internet, zei de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat, Boris Pistorius (SPD), donderdag in Hannover. Ter vergelijking: tot de jaarwisseling hadden de autoriteiten slechts één enkele burgerwacht in Schwanewede geregistreerd”.

  De Duitsers gaan zich zorgen maken en zich beschermen en dat in Niedersachsen, het meest rustige gebied.

  En voor Simon zich zorgen maakt: dit artikel komt uit een gerenommeerd Duits blad en er stond zelfs een stukje in de SonntagsZeitung die ik altijd in de bus krijg.

 14. Ni28

  Je kunt ook met nette taal en beschaafdheid mensen beledigen door ze af te zetten als dom. Een voorbeeld: Dom spel je als PVV maar leest het als DOM. Dat hoeft toch ook weer niet, lijkt mij. Grove taalgebruik als wapen tegen deze hoeft ook niet. Niet reageren, soms erg moeilijk moet ik zelf bekennen, is een betere wapen. Praten is zilver en zwijgen goud. En als je DDS fascistisch en …noem maar op vindt, dan lees je het toch niet. Wat zoek je dan op dit forum?

 15. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/22/noorse-regering-wij-verlaten-het-internationaal-volkenrecht-als-zweden-ineenstort/

  Noorse regering: Wij verlaten het internationaal volkenrecht als Zweden ineenstort.

  Noorwegen bereid om de Conventie van Genève op te zeggen als het systeem in Zweden bezwijkt.
  De grenzen worden met geweld gesloten en vluchtelingen uit Zweden worden afgewezen zonder de mogelijkheid om asiel aan te vragen.
  “We zijn klaar voor het ergste”, zegt minister-president Erna Solberg.

  Zover is het al gekomen!

 16. Seneca

  Krijgsman, Beukman, Julius, Svetlana, Wouters etc.etc. het is allemaal één pot nat. Het ergste dat je dit soort aandoet, is negeren maar dan ook absoluut negeren. Dan houdt men vanzelf wel op met destructieve, defaitistische rommel op dit forum te spuien.

  1. Wouters

   Prima, negeer me maar tot je een ons weegt. Echter Van der Galien dreigde zojuist niet met de ‘silent treatment’, maar met een (tijdelijke) ban omdat hij de mening van Krijgsman niet deelt. Trek je eigen conclusies maar. In stilte.

  2. Beukman

   @Seneca
   Ook toevallig zeg, dat dit precies degenen zijn met een van de mainstream alhier afwijkende mening. Kennelijk zijn mensen met een andere mening per definitie één pot nat. Als jij de moderator van DDS was, oh Seneca, dan zou je iedereen in de ban doen, die de ideologie van jouw favoriete politieke partij niet deelt.

 17. Nicky

  @Seneca, helemaal waar. Die trollen negeren.als.de.ziekte!

  @Wachteres, u schreef: “… als ik vluchtelingen in huis zou hebben en die zouden één van mijn dochters – of allebei -verkrachten en mijzelf in elkaar slaan en verder de gouden ketting en de armband dat ik van mijn moeder geërfd heb stelen, dan is nu mijn reactie:

  Ach, mijn zoon heeft ook wel eens een koekje uit de trommel gejat en van ome Jan wordt ook wel gezegd dat hij niet vies van de meisjes is en een neefje gaf mijn kleindochter laatst nog een tik. Zo is het toch?”

  Nou dat is juist het falen van religie en haar impact op het westerse denken, zoals bij mutti Merkel. Religie (niet: eenvoudig volgeling van Jezus zijn) is m.i. het grote kwaad hier op aarde. De ergste vruchten zien we bij muslims, hoewel zgn ‘christenen’ er soms ook wat van kunnen. Zelfs de wereld kán en wíl dingen niet bedenken, die vele christenen denken; dingen waarbij een psychiater te hulp zou moeten schieten. Knet-ter-gek en heel onbijbels. Hoewel, het OT vermengd met het NT.

  Het volgende is echt gebeurd, bij kennissen van een Amerikaanse vriend. Luister en huiver.

  Een moeder en haar dochter werden door een verkrachter op een stil weggetje helemaal gemolesteerd. De dochter verloor het leven na de ‘pleziertjes’ van de vuile schoft, en de moeder werd halfdood achtergelaten. Ze redde het net, maar was veroordeeld tot een rolstoel – de messteken hadden haar vertebrae geknakt voor t leven – en was geheel blind gestoken.

  Eens was er een religieus programma op tv, waarop de moeder werd gevraagd hoe ze daar mee omging. Of ‘ze het een plááts kon geven’ (die uitdrukking kan ik sowieso niet meer horen, na teveel verkeerde (religieuze) ‘counseling’.

  >> Haar antwoord was, zoals miljoenen knettergekke ‘gelovigen’ dat zouden beamen: “Ja ach, het was niet buiten Gods wil om, het heeft zo moeten zijn… omdat Hij ons iets wilde leren hierin… door Zijn grote liefde had Hij dit toegelaten… blablabla…”.

  Door verkeerd onderwijs of gewoon door onwetendheid is er té veel kwaad door religie. Daarom geef ik gezond Bijbel onderricht, in verweggistan. Heel erg nodig!

  En dat ziekelijke, misplaatste schuldgevoel, de angst, de weg-met-mij mindset, inferioriteits gevoelens, snel veroordelingen van de ander en anti-vrijheid: dat komt allemaal uit de hel en nooit uit God.

  Helaas is Merkel een duidelijk voorbeeld van dit religieuze denken. Dat herken je, zeker als je haar jeugd en geschiedenis kent, overal en altijd weer bij de linkse kerk. Zoooo fout. Modern farizeïsme. Lijkt vroom en nederig, maar is in werkelijkheid hoogmoedig tot op het bot (ik ben daar ook geweest). Een werkelijke, dagelijkse intieme en eenvoudige relatie met Jezus lost alles op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.