Zet ze eruit! Criminele immigranten terroriseren Duitsland

Geen categoriefeb 21 2016, 21:00
Geen enkel Europees land kan en mag dit soort wangedrag accepteren.
Volgens het Gatestone Institute hebben immigranten vorig jaar meer dan 400.000 misdrijven gepleegd in Duitsland. Sterker nog, waarschijnlijk zijn dat er veel meer: de cijfers uit de grootste provincie, Noordrijn-Westfalen, zijn er namelijk niet in meegenomen. En dat terwijl daar de meeste mensen én de meeste immigranten wonen. De grootste stad van die deelstaat is Keulen; dat is waar duizend immigranten tijdens het afgelopen nieuwjaarsfeest duizend of meer vrouwen misbruikten.
André Schulz, de voorzitter van de associatie van criminele politie, zegt:

"Jarenlang is dit soort informatie achtergehouden voor de Duitse bevolking. De burgers worden voor de gek gehouden. In plaats van de waarheid te vertellen probeert de overheid zijn verantwoordelijkheid te ontduiken en krijgen gewone burgers en de politie de schuld."

In 2015 werden er 208,344 misdrijven opgelost die gepleegd werden door immigranten. Dit betekent dat migranten elke dag 570 misdrijven pleegden, of 23 misdrijven per uur. Dat is elke 3 minuten één misdrijf door een immigrant.
Dat is erg, maar het wordt nog erger. In Duitsland worden ongeveer 50% van de zaken opgelost. Het is dus bijzonder realistisch om ervan uit te gaan dat immigranten in totaal meer dan 400.000 misdrijven hebben gepleegd (de helft opgelost, de helft niet), wat neerkomt op meer dan 1100 per dag of bijna 50 misdrijven per uur.
Vervolgens wordt het nog vreselijker. Drie van de 16 deelstaten worden namelijk niet betrokken bij de cijfers. Eén van die deelstaten is Noordrijn-Westfalen, de deelstaat met de grootste bevolking én de meeste immigranten. Ook de cijfers uit de tweede stad van Duitsland, dat is Hamburg, en Bremen ontbreken.
En voor mensen roepen dat de vluchtelingen daar niets mee te maken hebben: het aantal door immigranten gepleegde misdrijven is in 2015 met tachtig procent (80%) toegenomen. Je moet wel bijzonder naïef zijn om te geloven dat de 'vluchtelingen' daar geen enkele invloed op hebben gehad.
Ondertussen staan er nog 8 tot 10 miljoen vluchtelingen te trappelen om Europa binnen te komen, veel van die vluchtelingen willen graag naar Duitsland, waar de multiculturele Angela Merkel geen genoeg kan krijgen van geïmporteerde misdadigers die na binnenkomst gewone Duitse burgers massaal terroriseren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten